Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első csókkor mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mi van akkor pl, ha száraz a szám? Ha a hajam odalóg? Ha elkezd simogatni megijedek? Nem fog nagyon feltűnni a fiúnak?
2013. máj. 3. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
A körülmények teszik különlegessé.
2013. máj. 3. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyen simogat, ahol nem tetszik, akkor állíts le. De ha mondjuk a hátad simogatja meg, miért ijednél meg?

Nem mozog annyira a fejed, hogy a hajad odalógjon, legalábbis nekem nem szokott.

A száraz száj alapból sem jó, hordj magaddal ajakápolót, ne csak a csók miatt, alapból sem túl szép és kellemes egy cserepes száj.

2013. máj. 3. 20:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát nem fog emiatt eltolni magától?
2013. máj. 3. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Szoktam használni, de ha pont akkor nincs?
2013. máj. 3. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem ha megcsókol nem azzal lesz elfoglalva, hogy odalóg-e a hajad. azért csókol meg, mert tetszel neki, attól függetlenül hogy száraz a szád, vagy sem. ne parázz, te sem ezzel fogsz törődni :)

17/L

2013. máj. 3. 20:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem :) köszi
2013. máj. 3. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Úristen! Ezt most komolyan ki kellett ide írni? Sz.tem ez jönni fog magától ha csak nem vagy teljesen életképtelen. Vagy szólj anyukádnak,hogy kísérjen el és mondja hogy hogyan csináld.
2013. máj. 3. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen ki kellett írni. Ha zavar ne nézd meg ;)
2013. máj. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!