Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csábítsam el, vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy srác a sulinkban akit nagyon kedvelek és ő is azt mondta,hogy nagyon kedvel.Meg bókolgat,de nem lép meg semmi,megkérdeztem most mi van és azt mondta nem tudja neki idő kell.Kérdeztem,hogy tudok segíteni abban,hogy biztosra tud,és azt mondta igen...

De mit csináljak,hogy biztosra tudja,hogy engem akar??

Hanyagoljam egy kis ideig hátha rájön,hogy kellek neki??

Kérlek segítsetek!!

15/L

2009. szept. 28. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdekes a szituáció, de ha azt mondta, hogy nagyon kedvel..

Kérdezz rá kis idő múlva újból, de szerintem mindenképpen tartsd a kapcsolatot vele mint eddig, mert elhidegül tőled.

Valószínűleg bizonytalan a srác, vagy nem tudom milyen is ő.

Sok sikert! :)

17/F

2009. szept. 28. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a srác egy hosszú kapcsolatot akar...és nem adja magát csak úgy ha nem biztos hogy téged szeret..és talán attól is flé, hogy ha mégis járnátok akkro jönnek approblémak..

Talánf fél ha megcsalod, fél, hogy nem lesz ugyanolyan jó a beszálhetés meg a társaság...és legfőképp szerintem attól fél, hogy ezzel az ő élete meg fog változni és ezért inkább ragaszkodik a korábbi életéhez amit megszokott.

Ebben a fiúban (ahogy leirtad) több érzelem van mint másban és nem akar ő is úgyjárni mint mások.

Szerintem ne csébitsd el egyáltalán...az biztos nem tenne jót. Csak tartsd tovább a kapcsolatot ahogy van..és adjál időt és majd hidd el, ha kedvel nagyon akkor majd ő fog kezdeményezni ha hagyod és egyértelmű gesztusokat mutatsz neki.

Szóval csak tartsd a kapcsolatot...és adj időt h legyen biztos benne h ez majd tartani fog.. jobb ha lassan jösztök össze mert ami lassabban jön az sokkal tartósabb szerintem...

És majd meglátod, hogy majd ő kezdeményez...

2009. szept. 28. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket,megfogadom őket.:)
2009. szept. 30. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
semmiképpen ne hanyagold mert akkor azt hiszi h már nem érdekel...beszélgess vele őszintén de ha nem lép semmit akkor nem tucc mit csinálni
2009. okt. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!