Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hmm. Fel van adva a lecke :D...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hmm. Fel van adva a lecke :D Na most mi legyen? :D (Hosszú, de kéne a tanács! Kort, nemet írjatok légyszi)

Figyelt kérdés

Van egy lány, szeretem néhány hónapja, de nem léphettem felé komolyat, hosszú miért. Relatíve sokat beszéltünk, de 3 hete mindig én kerestem, előtte nem volt gond ezzel. Most már tudom miért nem írt. Ma beszéltünk neten, jó volt, élveztem és szerintem ő is. Miután kiléptem kitette, hogy kapcsolatban van :D Erre annyit tudtam reagálni, hogy "lol" és röhögtem fél órát ezen, ha tudná mennyit gondolok rá naponta, erre ez? :DDDD Szerintem sokkot kaptam :D Meg nem tudom komolyan venni a srácot, meg ezt az egészet, ami köztük van, láthatta vagy 2 szer a gyereket, meg az ország másik végében lakik, nem jósolok nagy jövőt ennek, ezért nem is félek ettől szerintem. Nem azt akarom, hogy ha boldogok lesznek, ne legyenek együtt, velem most úgysem tudna egy lány sem mit kezdeni, csak hát beleszerettem, küzdöttem ellene, mert tudom, hogy nem szabad most szerelmesnek lennem mert mélyponton vagyok, de nem tehetek róla. Ez nem olyan dolog, ami felett van hatalmam, nem úgy megy, hogy na jó, akkor most holnaptól nem szeretem és kész :D Szóval a kérdés a következő:

A) foglalkozzak ugyanúgy a lánnyal mint eddig? és tartsuk fent ezt a jó viszonyt, és játsszak arra, hogy nem tart úgy sem sokáig azzal a sráccal. Eddig mindent feladtam túl korán, ezt nem akarom!

B) Valljam be neki, hogy mit érzek? És ezzel kockáztassam azt, hogy az összes jövőbeni esélyem elszáll?

Valahogy így gondoltam, hogy írok neki fészen, ha nem tudunk talizni, hogy: "Jó-jó, hogy összejöttél azzal a sráccal, meg örülök is, tényleg ha boldog leszel, csak van ezzel egy kis gond. Az, hogy én is szeretlek."

(Ezt szerintem nem tudja, max sejti,mert sajnos nem tehettem egyértelművé mit akarok tőle, ezért azt hitte haverkodom:( )

Tudom unorthodox, de én a B-re hajlok nagyon, utálom a hétköznapi dolgokat, és ez egy olyan bumm a fejbe feeling, ami nyilván jól nem sülhet el, de hátha könnyebb lesz nekem, ha jól leugat és nem beszélünk egy darabig :D Úgysem veszekedtünk még soha :D

C)Engedjem el, mert velem most nem lehetne boldog, túl fiatal még hozzá, érnie, csalódnia kell még és a sors úgyis összehoz minket majd, ha úgy kell lennie és itt lesz az ideje?

Mindig azt mondtam magamnak, sokkal jobb lenne, ha csak 1-2 évvel lenne fiatalabb, nem ennyivel...Ész érv, csak a szerelmes magamnak nehéz ezt megmagyaráznom, ahogy azt is, hogy nem hozzám való még :D

#mitkőilyenkótennihe?
2013. máj. 3. 01:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj vele! Lehet, hogy csak kicsit féltékennyé akart tenni, vagy ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból! Szerintem ő sem tudja hányadán áll veled!?

Gyerünk, csapj bele a lecsóba! :))

2013. máj. 3. 05:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Az én kis fiam!
2013. máj. 3. 06:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Lol, igencsak meglepődnék, ha anyám gyakorizna XDDD
2013. máj. 3. 06:49
 14/20 anonim ***** válasza:
egyértelmű B
2013. máj. 4. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
B
2013. máj. 4. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha ilyen friss a kapcsolata ezzel a gyerekkel, és még ott vannak a pillangók a gyomorban, meg az újdonság varázsa, hogy van pasija, meg minden, akkor lehet, hogy a B verzió csak egy öngól lesz számodra, mert nem hiszem, hogy 1 nap után azt fogja mondani a pasijának, hogy "bocsi, inkább mégse járjunk, mert pont most vallott szerelmet valaki más is", még akkor sem, ha ezzel a gyerekkel nem is komoly a dolog... bár valószínűleg én is ezt tenném a helyedben, ha ennyire szerelmes lennék. :)

Így racionálisan én az A verzióra voksolnék, kivárásra játszanék, hogy pattanjon a gyerek, vagy a csaj unjon rá a dologra, ha tényleg olyan nagy a távolság köztük, úgyse lesz ez hosszútávú, a távkapcsolatok zöme nem éri meg az első hónapfordulót se. Szóval szerintem mindenképpen maradj jóban a lánnyal, egyelőre csak legyél ott mellette, hallgasd meg, beszélgess vele sokat, légy a barátja jóban-rosszban, stb, törekedj minél szorosabb és bensőségesebb kapcsolatra, és aztán ha úgy érzed, tényleg van esély, na, akkor jöhet a B terv is. :)

U.I.: Amúgy szerintem egyáltalán nem olyan sok az a 6 év, én alig egy hete töltöttem be a 22-őt, a barátom meg 27 éves, és mi 3 éve tökéletesen megvagyunk. :)

Szurkolok Nektek! ;)

22/L

2013. máj. 4. 16:07
 17/20 anonim ***** válasza:

nagyon nehéz döntés, de adok egy okos tanácsot. te még féllábra is állhatnál a csaj előtt, de most akkor sem kellenél neki, mivel a kapcsolathoz két fél szükséges. te szeretnéd, hogy legyen köztetek valami, ő pedig más valaki mással van. :(

én a helyedben most hagynám, barátkoznék vele, mint ahogy eddig is. és ha egyszer majd szakit ezzel a jelenlegi sráccal, akkor lépnék akcióba. tehát ott a facebook profila, amin figyelheted, hogy kapcsolatban van-e még.

b nem, mert azzal el tudnád vesziteni. most van friss kapcsolata, rózsaszin köd, amitől se lát se hall. ha igy uj kapcsolat mellett irnád neki, hogy te is szereted, egyszerüen dobni fog. ennyi.

c nem, vagyis csak akkor, ha örökre el akarod vesziteni.

és ird majd le később nekünk, hogy döntöttél.

2013. máj. 4. 16:09
 18/20 anonim válasza:
Dugd meg....
2013. máj. 4. 23:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Valaki kérte írjam le mi lett, a B-t választottam végül, mert úgyis azt tettem volna a ti véleményetektől függetlenül, túl önfejű vagyok ahhoz, hogy ne így legyen :D Eredmény, amit persze én is sejtettem előre, pofára esés level 99 :( De legalább szóba áll velem, még... :)
2013. máj. 6. 01:50
 20/20 anonim ***** válasza:
neked legalább vannak életközeli élményeid
2013. máj. 6. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!