Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, hogy harcolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy harcolni egy nőért?

Figyelt kérdés

Ilyenkor a párom nem akar majd máshoz menni? Csak mert állítólag kell nekik egy kis kihívás, hogy meghódítsanak egy nőt.. Hát inkább legyek én az újra és újra, mint egy flört egy pitsával. Szóval értitek.. :)

A párom azt mondta, hogy én most kicsit elérhetetlen vagyok számára, kihívás vagyok, és hogy igen magas a mérce nálam.

Ilyenkor eszébe sem jutna félremenni? Ha néha nem veszem fel a telefont mondjuk, akkor már egy kicsit kihívás vagyok? Gáz, ha hagyom néha, hogy teperjen? (pl nem ölelem vissza, elkezdek mást csinálni, nem veszem fel a telefont, esetleg megnézek egy pasit, stb)

2013. máj. 2. 19:24
 1/2 A kérdező kommentje:

Na meg persze nem telepszek rá, meg ilyesmik:)

Csak mert furcsa nekem nagyon, hogy ő sosem néz meg más nőket. Rájuk pillant és ennyi. Kérdezem, de egyik sem tetszik neki rajtam kívül. Meg nem is nézi meg őket úgy, mint pl engem (cici, fenék..). Az exem meg mindenkit bámult...

Szóval nem tudom, hogy a "harcolás" miatt van-e ez így

2013. máj. 2. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenki megnéz nagyjából mindenkit.A pasik meg főleg.:)

Szerintem ezek fárasztó dolgok,amiket írsz.Miért nem érzed jól magad pároddal,és adod át magad az érzésnek?miért kell túlbonyolítani?

2013. máj. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!