Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélhetném arról a páromat, hogy otthon állatokat tartson?
Ahogy már leírtad: Nincs aki ellátná őket egész nap. Azért ha reggel 6-tól este 8-ig dolgozik és addig senki nincs otthon, nem a legideálisabb az állatoknak. Még ha napi 8 órában dolgozna, akkor talán megoldható.
Vagy azt szeretné, ha te látnád el őket addig?
A disznó tartása sem egyszerű dolog. Még annak sem nagyon éri meg, aki ért hozzá. Nem elég egy ól neki, azt sűrűn ki kell trágyázni. Etetni még tudja egy nő, de a trágyát kihordani már NEM.
A tehéntartás pedig még nehezebb.
A szomszédom éveken keresztül hizlalt disznókat. Évente kétszer-háromszor vágott és eladta a szomszédoknak és ismerősöknek.
Van földje. Megtermelte a kukoricát,krumpli, búzát. Így volt korpája is a disznóknak.
Csak annyi haszna volt rajta, hogy egyszerre kapott pénzt értük. Igaz, a munkáját és a takarmány árát nem számolta.
De két év felhagyott vele, mert így sem érte meg.
A párod először érdeklődjön olyanoknál, akik tartanak állatot.
18.
Mint említettem nekünk van állatunk. És érdekes soha nem haltam bele nő létemre ha nekem kellett vele törődni. Mikor kicsi voltam mamámnál libát tömni is segítettem (akkor még lehetett őket tömni). Van malacunk (és trágyáztam már), csirkénk, nyulunk, libánk, fácánunk. Amikor nincs itthon édesapám akkor az én feladatom foglalkozni velük. Még eddig mindig túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!