Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszeresen veszekedést generálok?
Egyszerűen nem tudom megállni, hiába szeretem a páromat. Ha valami olyat mond vagy csinál ami engm kétségek közé von, azonnal elkezdek veszekedést generálni és nem tudom megállni.
Hova forduljak ahol ingyen kaphatok segítséget? Az sztk-s pszichológus elhajtott..
Tudom, hogy border vagyok. A kérdés nem erre irányult. Van olyan hely/személy/bármi, aki-ami ingyen nyújtana segítséget?
(19/l)
Értem. Iskolapszichológust próbáltad?
Az SZTK-pszichológus ha elhajtott, akkor inkább nem minősítem...
Egyébként ha nem súlyos a borderline-od, akkor könnyen tudod uralni. (Valójában nem létező betegség, csak szeretethiány, ami túllép egy küszöböt, és borderline-nak nevezik, aztán még vannak túlléphető küszöbök ebben, vagdosás, bűnözés stb. Szóval ne gondold, hogy beteg vagy, ugyanakkor a pszichológia képes ezzel foglalkozni. A borderline-osnak egyszerűen csak az asztalra kell csapnia és úgy döntenie: uralja az érzéseit, szembenéz a dolgokkal stb., nem pedig másoktól kezd el figyelmet, szeretetet, utálatot kicsikarni azzal, hogy manipulálja őket. Képes vagy rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!