Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kényszeresen veszekedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszeresen veszekedést generálok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megállni, hiába szeretem a páromat. Ha valami olyat mond vagy csinál ami engm kétségek közé von, azonnal elkezdek veszekedést generálni és nem tudom megállni.

Hova forduljak ahol ingyen kaphatok segítséget? Az sztk-s pszichológus elhajtott..

2013. máj. 2. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
te vagy az Rita?
2013. máj. 2. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Általában ezen az segít, ha néhány párodat elveszíted emiatt. Ez ad majd elegendő érzelmi töltést az ellen a kétségérzéseddel szemben.
2013. máj. 2. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
És lehet hogy borderline-os vagy. Szoktál hülyeségeket csinálni a szüleiddel szemben csak azért, mert úgy érzed, nem szeretnek? Mondjuk megbeszéltek valamit, és direkt nem azt csinálod, direkt nem időre, direkt késel, direkt nem jól csinálod, esetleg direkt piercing, direkt tetkó, stb...?
2013. máj. 2. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell leküzdened , mielőtt veszekedést generálnál gondold végig így csak elveszíted a párodat .Mielőtt mondanál vagy cselekednél valamit számolj el 10-ig vagy 100-ig .
2013. máj. 2. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te?
2013. máj. 2. 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy border vagyok. A kérdés nem erre irányult. Van olyan hely/személy/bármi, aki-ami ingyen nyújtana segítséget?

(19/l)

2013. máj. 2. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem. Iskolapszichológust próbáltad?

Az SZTK-pszichológus ha elhajtott, akkor inkább nem minősítem...

Egyébként ha nem súlyos a borderline-od, akkor könnyen tudod uralni. (Valójában nem létező betegség, csak szeretethiány, ami túllép egy küszöböt, és borderline-nak nevezik, aztán még vannak túlléphető küszöbök ebben, vagdosás, bűnözés stb. Szóval ne gondold, hogy beteg vagy, ugyanakkor a pszichológia képes ezzel foglalkozni. A borderline-osnak egyszerűen csak az asztalra kell csapnia és úgy döntenie: uralja az érzéseit, szembenéz a dolgokkal stb., nem pedig másoktól kezd el figyelmet, szeretetet, utálatot kicsikarni azzal, hogy manipulálja őket. Képes vagy rá.)

2013. máj. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!