Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg manapság vannak olyan emberek akik nem tudnak élőben kapcsolatot kialakítani csak társkeresőkön?
A kérdéssel vitatkoznék annak ellenére, hogy nálam az utóbbi időkben a társkereső dominált. Nem is jártam vele jól, sőt semmire nem mentem vele.
Miért?
-Meg volt a módom élőben lányok közelébe kerülni társaság által, de és most figyelj: MINDEGYIKÜKNEK PÁRJA VAN.
- Vadidegen lányokhoz meg nem megyek oda, akik 7-8 évvel fiatalabbak átlagban mint én, mert én már huszas éveim közepén járok.
Marad a társkereső, de ott meg jó kis agyoncsalódott 20+-os és 30+ os nők vannak, akiknek b@szott nagy elvárásaik vannak, idealisztikus álomképpel. Ergo nem ér semmit szerintem ez. Majd hozza az élet. Vagy nem.
Kérdező: két dolog van, amin elsiklasz, de részben igazad van. Abnormális dolog valahol a neten párkeresés. Azonban van itt még (legalább) két cucc. Ismerkedési felület. Ismerkedés alatt értem, hogy megismered a másik embert :) junóámszéj, nem lefeküdni vele, megismerni :)
Régen, elvileg (dédszüleink generációja) még volt mindenféle udvarlási szokás, meg fokozatosság. Tudod nem az volt, hogy szerelem -> szeretkezés -> összeköltözés -> unalom -> dráma, barátok közt stb.. :D Talán nem véletlen, hogy vannak olyan öregek, akik lehúztak együtt 50 évet meg ilyenek. A mi generációnkra k kíváncsi lennék, hogy ez egy milyen szám. A netes szarakodás valahol, erre pl jó lehet, ha az ember okos.
Másik: nem mindenki született ám pop sztárnak (nem csak fiúk között, lányok között is):D Akkor azok dögöljenek meg? Pusztán, mert a médián nevelkedett ostoba generációnk, beszopja, hogy az már nem is nő, aki nincs kisminkelve, az nem is férfi, akin nem öltöny van? Mivel élőben csak az öltönyös, István Dániel pop fagott style a jó :D
Zoom Out!!!
Igen, mert azok az emberek általában önbizalom hiányban szenvednek és nem mernek odamenni a kiszemelthez. Ha az ilyen embereknek több önbizalmuk lenne nem lenne szükség a társkeresőkre. És most ne gyertek azzal, hogy "csúnya vagyok" mert ez nem igaz. Nem mindig a külső számít, a belső értékek fontosabbak.:)
17f
24 eves lany vagyok, 3 komolyabb es egy rovidke kapcsolattal a hatam mogott. En eddig az osszes baratomat az interneten ismertem meg (nem feltetlenul tarskereson), sot, soha egy randim sem volt meg olyannal, akit ne a netrol ismertem volna. Pedig allitolag nem vagyok csunya lany, de valahogy eloben sosem jott ossze semmi. Es az interneten is egyre sikertelenebb vagyok... egyedul vagyok lassan 1,5 eve, a legtobb fiu egy randi utan (vagy meg az elott) orokre felszivodik. Hogy hogyan talalhatnek kiutat, nem tudom.
Szoval a lenyeg, vannak ilyenek szep szammal, meg olyanok is, akik meg interneten sem tudnak. Es nem csak a fiuk kozott...
nekem sem volt még egy randim sem ami ne netről lett volna. egyébként nekem bevált a társkereső. fél évet voltam fent. gondoltam nem ítélkezem amíg ki nem próbálom. 3 rövidke kapcsolat után végre megismertem életem szerelmét, és ehhez csak fél év és egy társkereső kellett, plusz 3 sikertelen próbálkozás...én azt mondom megérte!
ma már másfél éve házasok vagyunk és 3 éve együtt, boldogok:)
valahogy sosem jött össze hogy élőben ismerkedjek. önbizalmam sincs, és discoban sem jártam soha....nem voltam csavargós tiniként sem. így alakult
utólag nem bánom:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!