Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/ barátnőtőkkel?
Évek óta ismertük egymást, de nem tartottuk a kapcsolatot. Neki ugyanis már régebben tetszettem, ezért nyomult, ami viszont engem zavart.
Aztán tavaly rám írt, pont mikor egy halál unalmas vizsgára tanultam és elég rosszkedvű voltam, úgyhogy annak ellenére beszélgettem vele, hogy zavart a nyomulása. Az akkori barátommal amúgy is rosszban voltunk.
Csak egy hónappal később találkoztunk, mert a vizsga után én elutaztam külföldre. Onnantól viszont pörögtek az események. Első randi pénteken, nála aludtam, szex is volt :D Szombaton elutaztam, hétfőn vissza, hozzá. Kedden elmentem az exemhez és szakítottam vele. Egy hét múlva hozzá költöztem.
Ennek lassan egy éve, most gondolkodunk, hogy továbblépjünk. Vagy kimegyünk külföldre dolgozni, vagy legalábbis felmondjuk a jelenlegi albérletet, ami csak egy szoba és kicsit zsúfolt a lakás, és kiveszünk egy lakást csak ketten.
Szóval úgy tűnik, a fura indulás ellenére egész jól alakul a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!