Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az h csak msn-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h csak msn-en tudunk beszélgetni?

Figyelt kérdés
Az egyik sráccal aki tetszik,csak msn-en tudunk beszélgetni.Akkor nagyon elvagyunk és teljesen őszinték vagyunk egymáshoz,kb mint a legjobb barátok.de ha találkozunk,akkor mindig húzzuk egymás agyát,vagy összeveszünk.mitől lehet ez??
2009. szept. 27. 21:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és nálatok ez miért lehet???tetszik neked az a lány?szereted?
2009. szept. 28. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Én legjobb barátnőmmel msn-en mindig összeveszünk :D mert ott jobban lemerjük egymást szólni, és nem tudjuk elbaromkodni :D az msn másik világ
2009. szept. 30. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:
ez elég szánalomra méltó! próbáljatok meg kilépni az msn személytelen világából, mert abban nem lehet élni
2009. szept. 30. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom ha csak msn-en tudtok "beszélgetni" az nem is elég hiteles. Az egy idealizált világ hogy az ember olyannak nyíljon meg aki nem ül mellette, nem fogja a kezét, nincs súlya a dolgoknak, csak önámítás. A mostani (ami elég kétséges hogy jó irányba megy el) kapcsolatom is az internettel indult. Minden rázósabb témát ott tárgyaltunk meg, amikor meg személyesen találkozgattunk akkor csak valamit mondtunk egymásnak. Ha igazán őszinte vagyunk a másikhoz akkor tessen már a fontos dolgokról úgy beszélni a másikkal hogy közben a szemébe nézz. Így lehet elérni a tiszteletet, szimpátiát, ami egy jó párkapcsolatban alapvető. Ott nincs helye a hazudozásnak ahol mély érzéseket kíván az ember táplálni, a másik és önmaga iránt. A két emberen kívüli világban néha kell a hazugság a túléléshez, de az más lapra tartozik.
2009. szept. 30. 22:11
 15/16 anonim válasza:
szerintemaz azért van mert érez irántad ő is valamit de amikor találkoztok ezt nem tudja kifejezni neked!!!és ideges ettől és ezért veszekszetek!szerintem kezdeményezz te ha komolyan gondolod!!
2009. okt. 1. 09:34
 16/16 A kérdező kommentje:
kezdeményeztem,de aztmondta h nem akar tőlem semmi komolyat.
2009. okt. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!