Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon nyálas dolog?
Figyelt kérdés
szóval 2 nap múlva leszünk egy hónaposak a barátommal.... és nekem ez az első olyan komolyabb kapcsolatom... szerelmes vagyok belé még régebb óta, mint mióta összejöttünk... és nagyon nagyon szeretem... mindent megtennék érte... bármit.. minden áldott nap együtt vagyunk, reggel felkelünk előbb, hogy találkozzunk még suli előtt, aztán ha vége a sulimnak, elmegyek elé és megvárom, hogy kijöjjön, aztán hazamegyünk és délután is együtt vagyunk estig... mondjuk néha van, hogy csak este találkozunk pár órára, mert azért a haverokkal is töltünk időt külön. szóval tényleg minden tökéletes.... és arra gondoltam, hogy meglepem valamivel... az első hónapfordulón.... és fogalmam sincs, hogy mi lehetne az....... vagy szerintetek ez nagyon erőltetett????????!!!!! L/162009. szept. 27. 21:36
11/11 A kérdező kommentje:
22:19... majd jól le is baszom anyut, hogy miért nem szült egy 30 évvel korábban, mert akkor már együtt lehetnénk mi is 30 éve!!4 legyél magadra büszke:D:D:D
de a többieknek köszi, jó ötletek:D:D
2009. szept. 30. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!