Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Nektek mennyi idő kellett az első csalódás után ahhoz, hogy újra talpáraljatok, és hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is nemet is2013. máj. 1. 09:49
11/13 anonim válasza:
mi 3 hónapja szakítottunk az elsö szerelmemmel (másfél év után), de sajnos azt kell mondanom, hogy jobb volt így :(
azóta 2-szer is összefutottunk, és rendesen tudtunk beszélni, de utána 1-1 napot végigsírtam
azt hiszem, ez nekem még eltart majd egy ideig :(
16/L
12/13 Boldogság Bár válasza:
Csalódtam, de Mi nem szakítottunk, Ő valamiért nem tudott 100%ban őszinte lenni velem. Ezekből voltak nekem a csalódások,. Hol kisebb hol nagyobb, de be kellett látnom, hogy valamit már korábban elveszítettünk... Hogy mit azt nem tudom csak azt hogy sokat vitázunk. Hosszú gondolkodás után döntöttünk úgy, hogy vagyunk annyira fontosak egymásnak és szerelmesek hogyha valami nem működik azt inkább hozzuk rendbe! Nagyon bizalmatlan vagyok, voltam. Sokat csalódtam benne és magamban is, de mindent megteszek annak érdekében, hogy túl legyünk ezeken a sérelmeken. Nem gondolom, hogy a csalódások után újra 100%osan talpra tudsz állni. Akiben csalódtál mindig ott fog motoszkálni a fejedben, hogy mi van ha megint? Vagy ha új ember kerül az életedbe akkor pedig mi van ha Ő is? Ez olyan dolog, hogy nem csak rajtad múlik hanem a környezetedben élőkön is. Másrészről meg ha vele vagyok eszembe sem jutnak ezek a dolgok. Ha egyedül vagyok és van időm gondolkodni akkor jönnek elő... 22L
13/13 anonim válasza:
Mikor elsőnek seggre vágódtam,sírtam egy kicsit,de pár perc múlva újra próbálkoztam,aztán sikerült is megtennem pár lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!