Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudok rajta túllépni.
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Két éve megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon jól megvoltunk és egymásba szerettünk. Viszont nem léptem és ő se lépett, de izzott közöttünk a levegő. Aztán minden rosszra fordult, ő kiment külföldre , majd mikor visszajött egy lánnyal járt, akivel hamar szakítottak. Amikor kint volt külföldön azt mondtta, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot, persze nem így lett :( Bunkón kezdett velem viselkedni, ha írtam neki meg akkor is, mikor viszajött. Nem értem miért, hiszen én nem tettem ellene semmit :/ De kiderült még mindig szeret és én is őt. Írtam neki de nem válaszol... a kérdés az lenne, hogy mit csináljak? Írjak neki megint? Sajnos semmilyen elérhetőségét nem tudom... aki tud segíteni, annak megy a zöld kéz :)
2013. máj. 1. 09:26
11/14 anonim válasza:
Te pedig akkor már boldog kapcsolatban fogsz érni és gúnyosan mosolyogva kidobod az életedből.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! Mindenkinek ment a zöld kéz. Remélem tényleg visszakapja amit velem csinált :) kihasznált..sokat segítettem neki ő meg kihasznált... de túl kell lépnem rajta
2013. máj. 1. 10:44
13/14 anonim válasza:
De nem kell gúnyosan mert azt meg te kapod vissza.De amúgy tényleg visszakapja, de ne mások kára örvendeztessen.Nem fogja magát visszakuncsorogni, csak éld tovább az életet és majd jön akinek kell;)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Úgy gondoltam írok neki de nem írtam mégsem..
2013. máj. 1. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!