Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom levette facebookról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom levette facebookról hogy kapcsolatban, felhozzam a témát vagy hagyjam rá?

Figyelt kérdés
eddig kint volt, mostanában sokat veszekdtünk, és láttam, hogy levette. kicsit úgy érzem, mintha titkolni akarna.
2013. ápr. 30. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan ennyire fontos ez a fos oldal? Nem értem az ilyen embereket.. lassan az egész életüket azon az oldalon élik le...
2013. ápr. 30. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem a facebook oldal a fontos, hanem az, amit ezzel a lépéssel üzenni szeretne. Amit eltudok képzelni:

1. Kifelé halad a kapcsolatból, szeretne másokkal is ismerkedni...

2. így üzen neked, hogy nincs rendben a kapcsolatotok, és valamit tenni kellene

3. Az is megeshet, hogy valóban nem fontos neki a facebook, és nem akar sok infót megosztani magáról, bár, ha ez eddig nem zavarta, akkor vajon mért most kezdené el?

Szerintem beszélj vele, mond el neki, hogy neked nem fontos, hogy facebookon ez közzé legyen téve, de szeretnéd tudni, hogy minek hatására változtatott. Legyél higgadt, és nyugodt, az nagyon fontos. Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol a kapcsolatról, hogy érzi magát benne, milyen jövőt képzel el...Én nem hagynám rá, mert ha neked szól az üzenet, akkor elvárja, hogy reagálj rá, és beszéljétek meg, ha meg más lányoknak, akkor meg ne engedd, hogy megalázzon...

2013. máj. 3. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2013. máj. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!