Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mellett is önbizalomhiányos vagyok, ez normális? 18/L
De ezt a normális úgy értettem, hogy oké, azt én is tudom, hogy nem általános probléma, de ez már betegesnek számít?
Ugye azért nem kell leírnom magam, hogy kész, innen már csak lejjeb leszek?
Tudom, de minden kis hülyeség felidegesít, és akkor kész...megint dührohamot kapok, ordítok, káromkodok, csapkodok...így vezetem le a feszültséget..és megint ugyanott tartok..
De minden igazságtalanság felidegesít, pl. hogy gazgad emberkék csemetéi foglalják el a kolikat azoktól, akiknek szüksége lenne rá, mert a vállalkozó apuci elintézve..vagy az, hogy egyesek annyira nem becsülnek semmit, hogy kidobják a kajájukat, csak úgy lazán, pedig másnak szüksége lenne rá....Hogy a puskázóknak jobb lesz a jegye,mint aki becsületesen tanul...Vagy hogy egy előnytelen külsejű emberen csak röhögnek, míg ugyanezek az emberek a szépeknek meg benyalnak csontig, nem számít, hogy az illető bunkó vagy hülye vagy akármi...
Ha valami ilyesmivel szembesülök, rögtön elborít a lila köd, és megint tök ideges leszek. Jó, tudom, ezek hülyeségek, blablabla, foglalkozzak a saját dolgommal...Ideig-óráig ez megy is, azt hiszem végre jól leszek, aztán jön megint valami. és bumm
köszönöm, próbálkozom...:)
Nem tud valaki ajánlani esetleg ilyen témájú könyveket, amik segíthetnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!