Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről irkáljak vele? Miért megy folyton le mikor íruk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik, régebbóta ismerem már de pár héttel ezelőtt megláttam felső nélkül focizni és úgygondoltam ráírok :) nagyon kedves és aranyos volt de azután asztmonta hogy siet és lement, hosszú idő után megböktem de ignorálta, és újra ráírtam nagyon kedves volt és asztmonta hogy csinos vagyok de megint sietett és lement .. ő 17 és én 14 éves vagyok SEGÍTSÉG!!!!2013. ápr. 30. 21:20
3/10 anonim válasza:
Azért mert te kis tini vagy még ő meg már nagy tini
4/10 A kérdező kommentje:
Úgyérted földönkívüli? Mert az UFO másnéven repülő csészeajj az az amin a földönkívüli közlekedik :D és nemvagyok sem ufo sem földönkívüli ..értelmes válaszok? :s
2013. ápr. 30. 21:22
5/10 anonim válasza:
UFO : Unidentified Flying Object jelentése: azonosíttlan repülő tárgy”
Amúgy várd meg, hogy ő irjon.
6/10 anonim válasza:
Azért mert éretlenül viselkedsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi :/
2013. ápr. 30. 21:31
8/10 anonim válasza:
Miről? A TOMI mosópor habzóképességéről!!! Ha már ennyire nincs téma 2 ember között!
9/10 A kérdező kommentje:
:D ha te mondod :D jólessz a mosópor is
2013. ápr. 30. 21:41
10/10 anonim válasza:
szerintem kíméld meg és keress egy magadhoz hasonló facebook-páwát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!