Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura, hogy a barátnőm ennyire ragaszkodik egy gyerekkori alvósjátékához?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, legtöbbször ha együtt alszunk nála vagyunk. Ha én ágyazok meg és félrerakom azt a nagy plüsst, nem az ágyba, akkor hiába a hirtelen összebújós alváshoz készülődés, amint észreveszi, hogy nincs mellette, felpattan, és addig nem nyugszik amig meg nem találja. Az anyukájának sem engedi, hogy úgy mossa ki, hogy estére nem szárad meg. Bárhova megy hosszabb időre, mindig viszi magával. Pedig egy fél méter hosszú plüssállatról van szó, és már majdnem 19 éves.
Ez normális?
2013. ápr. 30. 21:11
1/10 anonim válasza:
Azt a dolgot megszállta a gonosz ás ez által a markában tartja! Égesd el hogy megszabaduljatok a sátántól.
3/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó.:D
Szerintem nincs vele baj, kicsit fura, de aranyosan, ne foglalkozz vele.
6/10 anonim válasza:
Igeen:) én is ilyen vagyok, bár én még gyerek is vagyok, szal..:) de ezzel semmi baj nincs, én pl azt ölelem, bár ha lenne barátom.. háát lehet h akkor már nem kéne, most h így mondod, mégis picit furi, de am nem vészes szerinteem:)
8/10 anonim válasza:
oké, szereti, meg minden, de ha azt öleli helyetted, nem normális dolog.
9/10 anonim válasza:
Védelmet nyújt neki, nem vagy durva vele az ágyban? :D
10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok durva, és ha ottvagyok, nem öleli helyettem, csak rajta alszik. ( a feje alatt van) :D
2013. máj. 6. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!