Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom h ez még szerelem amit érzek iránta vagy csak szeretet?
Figyelt kérdés
Már 1éve és 9hónapja vagyunk együtt a párommal,kisebb nagyobb megszakitásokkal! Sok hülyeség volt már,éés sok veszekedés! Néha ugyérzem megint elegem van és végleg belefáradtam az egészba,ritkán mondom neki h szeretem,csak akkor ha megkérdi h miért nem irom h szeretem meg miért nem mondoM! Szoval egyre kevesebbszer! Meg lehet h ö még mindig szeret mert ténleg sokat sirt h nem akarja h vége legyen és h ö tényleg teljes szivböl szeret és probálja,akarja helyrehozni a dolgokat,mert ö is meg én is elkövettünk egy pár hibát! de azota nem nagyon hiszem el h szeret miota egy lánynak azt irta chaten h nem tudja kifejezni h szeret e,sokszor megkérdezte az a csaj töle h szeret e engem és csak 1x válaszolt ak is csak ezt! Meg olyan fura nekem belül nem tudom honnan tudom h szeretem? Mert érzem h fontos nekem,mindent megadnék neki,nem tudnék nélküle lenni...de nem tudom mi ez! Tanácsot kérdek honnan tudom igazán h ez szerelem vagy csak szeretet?2009. szept. 27. 20:01
1/2 anonim 

válasza:

a szerelem egy idő után elmúlik és mély szeretet lesz belőle.
2/2 anonim 

válasza:

Vegyél elő egy lapot, és írd le, mit szeretsz benne, mit nem, milyen jövőt látsz valószínűnek, és mérlegeld, hogy ez vele el tudod-e érni, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!