Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért érezhetem ezt ha együtt alszunk?
Ez tényleg hülyeség. Én szeretem a párom és szeretem, ha átölel, de ha éjjel teszi, akkor általában levakarom magamról. Nem azért, mert nem jó érzés, de én forgolódós vagyok és nem tudok úgy aludni, ha valaki "lefog".
Egyébként ha ő csak az egyik oldalán szeret aludni, cseréljetek helyet. 26N
Nálunk ez úgy megy, hogy ha ő elfordul, akkor én fordulok felé, ha én, akkor ő felém - kivéve nyáron, ha melegem van, akkor minden konktaktot teljesen elkerülök(nem tahóságból, egyszerűen nem bírom a hőséget, egyáltalán, amikor mások még hosszú nadrágban járnak, akkor rólam szakad a víz).
Eleinte nálunk is volt ebből félreértés, de meg tudtuk beszélni a dolgot - a barátod esetében erről viszont szó nincs, az ember úgy alszik, ahogy neki kényelmes, ez nem tudatos.
Nincs probléma, csinálsz magadnak...
Köztünk is van 30 centi, megoldom, hogy átöleljem. Viccelődni szoktunk, hogy ő mennyire szeretne hozzám bújni éjjel, én meg menekülök a sarokba. Így alszom, ez van. Nincs ebben semmi tudatalatti, semmi ezotéria, semmi ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!