Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal, aki garázsban lakik? (bérel egyet)
Pénzügyileg hatalmas a különbség.
Pl:maga a bérlés 20-25 ezer + közös költség+víz+gáz+villany.
egy ilyenben meg: 10 ezer a bérlés+villany.
A víz,hát azt lehet venni máshonnan is,amikor nem volt sehol bent a víz,akkor is meg oldották valahogy.
Hát,én arra gondoltam,vennék egy 50 literes műanyag kis hordót,egy csappal az alján.Aztán abba tennék vizet.Vannak ilyen ingyenes kutak szinte mindenhol.De szerintem venni se lehet egy nagy összeg.Ha jól tudom egy köbméter 500 forint...
Főzni...azt egyébként se,már rég csak hideg kajákon vagyok el,1-2 dolog van,amit meg tudok csinálni.
A fürdés az a hagyoményos módon,ahogy régen-egy kád kb 1500,bele valamennyi víz,árammal lehet melegíteni.
Nem,annyira azért nem.De ugye az a kb 20asma,i így megspórolódik,az másra kerülhet.
a msik lehetőség az egy szoba egy konyha,egy fürdős ,minden kicsiben megoldás.De abból nehéz találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!