Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt? Akar még valamit?
Figyelt kérdés
Jártam egy sráccal nemrégiben.. aztán szakítottunk majd ujból összejöttünk de akkor már le is feküdtünk egymással és aztán miután megtörtént pár nap múlva szakítottunk.Kölcsönösen megbántottuk egymást(az nem lényeg hogy mivel).És mostanában mikor buliban látom sokszor néz pedig elvileg utál de úgy érzem mintha érezne még valamit irántam,bnőm is mondta hogy sokat rám nézett.Sokszor ott volt a közelembe pedig régen egyfolytában csak került.Ő olyan fiú aki nem mutatja ki egyáltalán az érzéseit mert mindig keménynek akarja láttatni magát.DE mikor hosszasan egymásra néztünk egy buliban ő pár másodperc mulva elfordította a fejét mintha "zavarban" lenne. Szerintetek ?2009. szept. 27. 18:02
1/5 anonim 

válasza:

Azt tetteti, hogy szeret... Majd megint jól megk*r! Hagyd a pics*ba
2/5 A kérdező kommentje:
könnyű mondani sajnos
2009. szept. 27. 18:11
3/5 anonim 

válasza:

Nem tűnik túl komolynak a "jártam egy sráccal nemrégiben", de attól még érezhet irántad vmit. De az is lehet, h csak féltékeny, ellenőrzi, h senki nem nyomul-e az exére. A pasiknál van egy ilyen hülye beállítottság :)
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem totál össze van zavarodva...
5/5 A kérdező kommentje:
és ezt hogy érted hogy össze van zavarodva ?
2009. szept. 30. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!