Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyire zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavar ha a barátnőtöknek eléggé lóg a cicije?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és sajnos elég nagy cicikkel áldott meg az ég, amiken idő előtt a gravitáció is fogott. Most kezdtem járni egy fiúval, de még nem látott meztelenül, csak melltartóban, de már nem sokáig lehet halogatni, és elég gátlásos vagyok, félek, hogy mit szól majd. Nagyon zavaró a férfiak számára egy ilyen testi "hiba"?

2013. ápr. 30. 00:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Tudjátok, lányok, az a különbség a fiúk és lányok között, hogy míg a fiúk sok testi hibáját elnézik egy lánynak, addig a lányoknál a fiúnak tökélynek kell kinéznie külsőre, egy rakás követelményetek van felénk, emiatt folyton csak frusztrált, szorongásos a fiúk élete. Míg a mai csajok tele vannak önbizalommal, addig a mai fiúk lelki roncsok többnyire.
2013. ápr. 30. 00:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasid emiatt kidobna, írj nekem :D
2013. ápr. 30. 00:39
 13/18 szelesoldier ***** válasza:
100%

Az én páromé is lógós picit mert sokat fogyott. Ő is pont 22. Eleinte a melltartót le sem vette. Mára már anélkül alszik velem. Vissza adtam az önbizalmát, legalábbis amíg csak velem van. Engem olyannyira nem zavar hogy egyenesen imádom őket. Ők az ikrek, a drága kis hölgyek. Ne sokat problémázz vele. Hidd el tetszik majd a fiúdnak is. Ha meg emiatt kihátrál akkor meg is érdemli mert ez nem befolyásol semmit egy lányon. Attól még lehet a világ legszerethetőbb teremtése. Szóval hajrá

23F

2013. ápr. 30. 00:49
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Mivel a legtöbb férfi mellmániás, ezért nehogy azt hidd, hogy nem fog tetszeni a melled neki.

Fogadd el olyannak, amilyen és örülj neki, hogy nagy, mert arra buknak a férfiak.

Persze, hogy nem felfelé áll, a súlya miatt.

Ez nem testi hiba!

A műanyag mellű nőket meg nagyon sajnálom... hogy ilyen súlyos önértékelési problémával küzdenek...amire csak azt érzik megoldásnak, hogy egy műanyag protézist tetetnek be a testükbe..

2013. ápr. 30. 01:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2013. ápr. 30. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:

A tarto tartja es amikor epp nem akkor is ottvannak azok a mellek es nem zavarnak.

Monnd a legenyednek, hogy picit zavarban leszel tartod nelkul majd. Biztosan megerto lesz ;)

Ja es ez nem testi hiba.

2013. ápr. 30. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:

ha szeret téged akkor nem fogja zavarni hidd el! nekem is lógnak fogyástól, meg még mindig piszok nagyok 95/E.

én is sokáig nem mertem megmutatni csak ha feküdtem, de a férjem türelmes volt. aztán mégis megtettem, és imádja őket. már nevet is adott nekik:D

ha úgy könnyebb, eleinte csak akkor vedd le a melltartód ha a hátadon fekszel, később talán neked is megjön a bátorságod:)

27/N

2013. máj. 1. 00:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtattatok!
2013. máj. 1. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!