Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavar ha a barátnőtöknek eléggé lóg a cicije?
Az én páromé is lógós picit mert sokat fogyott. Ő is pont 22. Eleinte a melltartót le sem vette. Mára már anélkül alszik velem. Vissza adtam az önbizalmát, legalábbis amíg csak velem van. Engem olyannyira nem zavar hogy egyenesen imádom őket. Ők az ikrek, a drága kis hölgyek. Ne sokat problémázz vele. Hidd el tetszik majd a fiúdnak is. Ha meg emiatt kihátrál akkor meg is érdemli mert ez nem befolyásol semmit egy lányon. Attól még lehet a világ legszerethetőbb teremtése. Szóval hajrá
23F
Mivel a legtöbb férfi mellmániás, ezért nehogy azt hidd, hogy nem fog tetszeni a melled neki.
Fogadd el olyannak, amilyen és örülj neki, hogy nagy, mert arra buknak a férfiak.
Persze, hogy nem felfelé áll, a súlya miatt.
Ez nem testi hiba!
A műanyag mellű nőket meg nagyon sajnálom... hogy ilyen súlyos önértékelési problémával küzdenek...amire csak azt érzik megoldásnak, hogy egy műanyag protézist tetetnek be a testükbe..
A tarto tartja es amikor epp nem akkor is ottvannak azok a mellek es nem zavarnak.
Monnd a legenyednek, hogy picit zavarban leszel tartod nelkul majd. Biztosan megerto lesz ;)
Ja es ez nem testi hiba.
ha szeret téged akkor nem fogja zavarni hidd el! nekem is lógnak fogyástól, meg még mindig piszok nagyok 95/E.
én is sokáig nem mertem megmutatni csak ha feküdtem, de a férjem türelmes volt. aztán mégis megtettem, és imádja őket. már nevet is adott nekik:D
ha úgy könnyebb, eleinte csak akkor vedd le a melltartód ha a hátadon fekszel, később talán neked is megjön a bátorságod:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!