Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök bevallaná, hogy biszex?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Vagy hogy csajokat, vagy repül, ennyire egyszerű ez a képlet :D
2013. ápr. 29. 22:17
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt egy barátnőm aki volt együtt lánnyal, szóval kinyalták egymást stb de az előtt mielőtt megismertem...Meg volt benne ilyen hajlam, de aztán úgy tűnt nekem mikor együtt voltunk már hogy elmúlt..Szóval szerintem sokat rásegít erre a média meg ez az agymosott társadalom...De ha mégse hát engem nem zavarna:D
2013. ápr. 29. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Negatívum, hogy ezentúl már a lányokra is figyelnem kell.

Pozitívum, hogy egy ilyen személyes dolgot bevallott... ez azt jelentené, hogy teljesen megbízik bennem.

Kb ennyi. A 3-mas szex eszembe se jutna kapcsolatban... az kalandokra való! Ha pedig arra kérne a barátnő, hogy engedjem el egy lányhoz, akkor menjen, de vissza már ne jöjjön!

20f

2013. ápr. 30. 01:19
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
Bemutatnám egy közös barátunknak, aki minden házban megtalálható, aminek a neve: Ajtó!
2013. ápr. 30. 13:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem értem,hogy ettől miért irtóznak. Szerintem ez is bizalom kérdése. Egy nő ilyen esetben nem hiszem, hogy nagyobb veszélyt jelentene,mint egy normál beállítottságú barátnő esetében egy férfi.
2013. ápr. 30. 20:24
 16/24 A kérdező kommentje:
(Attól, hogy valaki biszexuális,még nem feltétlenül van együtt lánnyal amíg kapcsolatban van egy sráccal:)
2013. ápr. 30. 20:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát, én még nem voltam ilyen helyzetben (sose leszek biszex... undorítónak találom, de mást ezért nem ítélek el), de ha az is lennék, első dolgom lenne elmondani az illető srácnak, hogy mi a helyzet.
2013. jún. 18. 07:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Én meg kétszer annyira heteró vagyok, ezért levarrnék rajta kívül más nőket is, ennyi.
2013. jún. 18. 07:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát szerintem jól is elsülhet a dolog. Elvégre vannak olyan emberek akiknek több nőjük is van egyszerre. Nem hinnem, hogy két biszex vadmacskát kirugódnál az ágyadból.
2013. jún. 29. 10:07
 20/24 anonim válasza:
megkernem azonnal a kezet
2013. júl. 27. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!