Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó ha mosolygós és kedves vagyok a volt barátommal?
Figyelt kérdés
Egy hülyeségen összevesztünk és szakított velem. Eleinte haragudtam rá, most szeretném vele újra kezdeni de nem akarok könyörgős lenni stb. Annyit mondanék neki ha találkozunk, hogy én már ennek a 2 hónapnak is örülök, meg hogy megismertem, és jól éreztem vele magam. Mindezt nagy mosollyal kedvesen. Ez jó vagy gáz?
Amúgy nagyon sz*rul esett hogy szakított velem de nem akarom kimutatni.
2013. ápr. 29. 20:41
1/1 anonim válasza:
ez a szöveg nekem inkább azt sugallja hogy már túl léptél rajta... valahogy máshogy fogalmazd meg :) a mosolygós dolog viszont jó de ne vidd túlzásba mert az visszaüthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!