Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha ezt csinálom?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, a barátnőm pár héten belül tölti be a 14-et,kb 2 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek nem gáz, ha esetleg csókolózás közben megfogom a fenekét vagy ha szoknya vagy ilyesmi van rajta megfogom a combját ilyesmi....?

Beleférnek ezek?

2013. ápr. 29. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ezt ti ketten érezhetitek csak.
2013. ápr. 29. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
eddig még nem töcskölted meg??? :ooooooooooooooooooooo
2013. ápr. 29. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
valószínű, hogy nem fog előugorni a bokorból vagy a szekrényedből egy rendőr szóval igen
2013. ápr. 29. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bele. :)

Mi tegnap úgy aludtunk hogy alul a combja rajta az enyém azon az övé majd megint az enyém.. az egyik kezével a combom, fenekem, hátam simogatta a másik kezén feküdtem én őt átöleltem és teljesen össze bújva.. csodálatos délutáni alvás volt (eredetileg filmet néztünk..)

Ő idén a 14et én pedig a 15öt(l) töltöm. :)

Amúgy meg csak ti érzitek.. ;)

2013. ápr. 29. 18:50
 5/9 Simon0211 válasza:
100%
Ha őt nem zavarja egyáltalán nem probléma. Én 20 vagyok és a mai napig ezt csinálom. Van lány aki szereti főleg idősebb korban, de ha valaki nem, akkor úgyis jelezni fogja. Vagy csak szemtől szembe megkér rá, hogy ne csináld vagy próbálja odébb tolni a kezed hasonlók.
2013. ápr. 30. 06:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan aranyos! :) Eddig még nem fogtad meg se a combját, se a fenekét? Figyelj, ha nem csinálod durván (nem markolod meg kajakból; ugyanakkor más csaj meg épp azt szereti, bár nem hiszem, h barátnőd ilyen), még örülhet is neki. Lehet, h régóta arra vár már, h megfogd neki!
2013. ápr. 30. 07:28
 7/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
En 12 evesen voltam ilyen,pedig en a komolyan felenk tipusba tartozom.
2013. jún. 15. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Feltehetek én is egy kérdést? :D

Belefér?!? :DDD

2013. jún. 22. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyan már... ebben semmi durva nincs. Nem megerőszakolod, csak csók közben megfogod a popsiját. Ennyi simán belefér. De azért a vállát, kezét, nyakát szintén érintsd meg... csókolgasd, cirógasd, ahogy jön! Éreztesd, hogy ott vagy és vezetsz (elvégre te vagy a srác). Mindent jóérzésből. Ha megfogod a fenekét és nyávog, semmi gáz... csak öltsd fel az arcodra a pimasz mosolyt, és ne kérj elnézést! Fogd meg ismét! Többiek, mit gondoltok? Egy 14 éves lánynál ez a viselkedés még sok?

23F

2013. jún. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!