Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ha ezt csinálom?
15 éves fiú vagyok, a barátnőm pár héten belül tölti be a 14-et,kb 2 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek nem gáz, ha esetleg csókolózás közben megfogom a fenekét vagy ha szoknya vagy ilyesmi van rajta megfogom a combját ilyesmi....?
Beleférnek ezek?
Bele. :)
Mi tegnap úgy aludtunk hogy alul a combja rajta az enyém azon az övé majd megint az enyém.. az egyik kezével a combom, fenekem, hátam simogatta a másik kezén feküdtem én őt átöleltem és teljesen össze bújva.. csodálatos délutáni alvás volt (eredetileg filmet néztünk..)
Ő idén a 14et én pedig a 15öt(l) töltöm. :)
Amúgy meg csak ti érzitek.. ;)
Feltehetek én is egy kérdést? :D
Belefér?!? :DDD
Ugyan már... ebben semmi durva nincs. Nem megerőszakolod, csak csók közben megfogod a popsiját. Ennyi simán belefér. De azért a vállát, kezét, nyakát szintén érintsd meg... csókolgasd, cirógasd, ahogy jön! Éreztesd, hogy ott vagy és vezetsz (elvégre te vagy a srác). Mindent jóérzésből. Ha megfogod a fenekét és nyávog, semmi gáz... csak öltsd fel az arcodra a pimasz mosolyt, és ne kérj elnézést! Fogd meg ismét! Többiek, mit gondoltok? Egy 14 éves lánynál ez a viselkedés még sok?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!