Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves lány vagyok. Még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok. Még soha nem volt barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pedig nem vagyok csúnya, kicsit nagyszájú, talán egy icipicit beképzelt. Voltak már akik közeledtek hozzám, de a végén nem lett belöle semmi. Barátkozni tudok bárkivel. Akkor barátot találni miért nem megy?

Ja és olyan 20-21 évesnek nézek ki.

2009. szept. 27. 13:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatsz társkereső oldalt is. Jó, ott is sokan hazudnak... ésszel kell csinálni.

És oda kell egy jó bemutatkozás is. A szokásos "Nem tudom leírni, de gyere, ismerj meg" szöveg az IQ 0-t jelent.

A "Boldog akarok lenni" az IQ 99%

Valami olyat kell írnod, ami jól jellemez téged, azokat vonzza, akiket te keresel - és taszítja azt, akit nem akarsz látni.

2009. szept. 27. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
hát sztem előszöris ne legyen nagy pofád.. csak azzal akivel tudod hogy lehet.. ne egozz mert ha még nem volt barátod akkor annyira szép nem lehetsz. és ha nincs mire verned a nyálad akkor ne egoz.jól válogasd meg a legelső barátodat és mindenféle képpen menj bíztosra.. engedd magadhoz közelebb a jelentkezőket és egy kicsit kellesd magad de ne kapjanak meg egyből.. ez nem egy bunkó komment csak nem túl pozitív
2009. szept. 27. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

"nem vagyok csúnya, kicsit nagyszájú, talán egy icipicit beképzelt" ; "barátkozni tudok bárkivel" ; "olyan 20-21 évesnek nézek ki"

2x is hangoztatod, hogy hogy nézel ki. Szerinted ez a legfontosabb? Ha igen, akkor te is csak egy szimpla üres pics@ vagy.

Nagyszájú, beképzelt, stb. Azt, hogy icipicit, szerintem csak te gondolod úgy, és nyilván bántasz másokat, akik szerinted nem olyan jók mint te. (Mivel többször írtad, hogy szerinted jól nézel ki, és beképzelt vagy.)

Végül pedig: lehet, hogy te azt hiszed, hogy könnyen barátkozol másokkal. Szerintem meg a többieknek nem az jön le a stílusodból, hogy "hú ez egy aranyos, kedves lány meg minden, szívesen összejönnék vele. Ja, és mellesleg jól is néz ki."

Hanem: "Hát ez a csaj igen öntelt, látszik, hogy a belső ürességét akarja eltakarni ezzel, miért akarnék járni egy olyannal, aki úgy kezel másokat, és nyilván engem is úgy kezelne, mintha a seggéből rángatott volna ki. És tök minden, hogy néz ki, max. megpörgetném egyszer a farkamon, semmi több."

Javíts ki ha tévedek.

2009. szept. 27. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Semmiképp ne erőltesd! :-) Semmivel nem vagy elkésve, és hidd el, akkor talál rád a nagy szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá. Csak egy dolgot tarts be: hagyj fel a görcsös kereséssel, hogy márpedig neked mindenáron pasi kell.
2009. szept. 28. 03:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy sokan hazudoznak a Chaten, de az előbb-utóbb kiderül, én a párommal ott ismerkedtem meg 6 évvel ezelőtt. 2 éve házasok vagyunk és van egy 6 hónapos kislányom is.

Szerintem megéri ott keresgélni. Csak nem kell hinni az első szép szónak. Én fél év dumálás után találkoztam személyesen a férjemmel.

2009. szept. 28. 10:00
 16/20 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a válaszokat. Átrágom magam rajtuk.

Nem tudom, h mi a gond velem, de minden lehetségas verzíion elgondolkodom majd.

Ja és nemm én pontoztalak le titeket.

2009. okt. 2. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, azt hittem hogy SOSE lesz barátnőm, aztán végre egymásra leltünk...

18/F

2009. okt. 2. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
35%

qualitatsbier1860@hotmail.com

ha felveszel nem lesz több poblémád ;D

2009. okt. 2. 16:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem miért nem írtak email címet? :D

Ismerkedj tovább, beszélgetésnél ne beszélj túl sokat, és légy kedves. Aztán majd megy magától.

2009. okt. 2. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem csodálom, hogy még soha nem is volt barátod. Elvégre neked csak a külső számít, ezért most megnyugtatlak, hogy amíg erről le nem teszel, nem hinném hogy lesz 1 éjszakásnál hosszabb távú kapcsolatod!

21f

2009. okt. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!