Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan csaj, aki nem utálja a szarkazmust?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit tenni, próbálok változtatni magamon de nagyon szarkasztikus vagyok... Jobb lenne leszoknom róla ha komoly kapcsolatot szeretnék? 21/F

2013. ápr. 28. 13:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Előző barátnőm nem igazán díjazta.. :)
2013. ápr. 28. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Szarkazmus: csillogó tárgyak eltulajdonítására való hajlam.

Neem, csak viccelek... Igazából a faszakazmus szöges ellentéte.

2013. ápr. 28. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Háát,én nem utálom,csak nem kezdenék ilyennel,mivel sosem tudnám mi az amit komolyan mond,vagy csak szarkasztikusan/irónikusan. Nem tudnám komolyan venni,azt sem ha bókol,ha valami pozitívat mond,mindig az járna a fejemben,hogy pont az ellenkezője igaz mindennek.

Pl dejól nézel ki,olyan csinos vagy,stb

Állandóan résen kéne lennem,egyrészt azért,hogy visszavágjak,másrészt semmiről se tudnék vele elbeszélgetni egy idő után,mivel nekem fontos hogy megértő legyen,ne kiparodizáljon,ne legyen gúnyos a nap 90százalékában.

Én tuti biztosan azt érezném hogy nem vagyok elég jó a pasimnak ha már ilyen,és fusztrált is lennék,pedig nincs kóros,önbizalomhiányom,önértékelési problémáim.

Szerintem egy egoista,nagypofájú lányt keress,aki elég szarkasztikus neked,mindig visszavág,beszól,aki kb lesz*rja amit mondasz,élből leoszt stb.Őt biztosan nem bántod meg semmivel,mert egyáltalán nem is fogja érdekelni a véleményed.

2013. ápr. 28. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Azt kihagytam,hogy egy ideig menne a szarkazmusra szarkazmussal elv,van bennem is egy ilyen fajta humor,de nem állandóan,és nem halmozottan,akit szeretek azzal nem lennék ilyen,mert az emberek többségének kisebbségi komplexusa lesz ettől.

Tudnék olyat mondani,ami kb vérig sértene,gondolom nem esne jól,de végül is szarkazmus.

2013. ápr. 28. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, vannak akik így gondolják.

Mellesleg én nem hagynám, hogy a csaj azt gondolja, hogy nem elég jó nekem.. Ez butaság.

Tudok komoly is lenni ha arról van szó... viszont azon kívül egyfolytában..

2013. ápr. 28. 16:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, dehogy. :)

Én is eléggé szarkasztikus vagyok. Meg nagyon sokszor használok öniróniát. :D

L/17

2013. ápr. 28. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!