Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnék segíteni a barátomnak?

Figyelt kérdés

Röviden, tömören: ő egy nagyon okos fiú. Nagyon szeretem őt. Sajnos 4 éve történt valami, és egyre jobban lefelé csúszik a lejtőn. Nem nagyon akar tanulni. Egyre jobban ellöki a barátait magától, és most velem is szakított, mondván hogy nem akar olyanná tenni engem mint Ő.

Tudom, hogy szeret, és én is szeretem, és segíteni szeretnék neki. Tudja, hogy baj van. Jelenleg Bsc-ben tanul, és már 1 évvel túllépte, és szeretném rávenni hogy tanuljon, ne csússzon többet. A családjában nagyon sok probléma van, amit neki kell megoldania, magára alig van ideje, a szabadidejében is a meglévő barátainak vagy nekem segít.

Nem tudom mit tehetnék, abszolút mellette képzelem el az életem. Segíteni akarok neki, de nem tudom hogy lehetne, már elég sok mindennel próbálkoztam, de nem nagyon akar tanulni. Én amit elértem, neki köszönhetem, ő segített a tanulásban, tényleg nagyon okos, csak mások problémáit előrébb helyezi a sajátjánál.

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 27. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Tarts egy vizipisztolyt a fejéhez...

Mégis honnan a fenéből tudhatná valaki, hogy egy ismeretlennek milyen bajai gondjai vannak, hogy tudnád rávenni a tanulásra?

2013. ápr. 27. 12:29
 2/5 Beviz Elek ***** válasza:
Kapd el a golyóit (ne szó szerint) ès teremtsd le. Magyaràzd el neki, hogy mit gondolsz. Ha èrtelmes akkor felfogja
2013. ápr. 27. 12:39
 3/5 Baccardi01 ***** válasza:
Nem lehet, hogy depressziós a srác?
2013. ápr. 27. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as, de lehet. 4 éve nagyon beteg lett, és sokáig volt kórházban, és azóta teljesen megváltozott, viselkedés, de öltözködésében írásában is látszik nagyon a változás.
2013. ápr. 27. 12:51
 5/5 Baccardi01 ***** válasza:
Akkor viszont egy pszichiáterre van szükség, aki nagyon sokat tud segíteni. Tapasztalatból írom neked. Én is voltam hasonló helyzetben...
2013. ápr. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!