Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megértené? Nem nevetne ki/hagyna ott?
Van egy srác, akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, de még nem történt meg sem a csók, sem szex mivel nem járunk.
Nem olyan régen beteg voltam, erős antibiotikumot szedtem, és teljesen kikészültem tőle.. akármit ettem,ittam rögtön fájt a gyomrom, ezért inkább nem ettem.... viszont fogytam és 10cm-rel kisebb lett a mellem:( most kb alig van de komolyan.. és nem úgy néz ki, mint ami nőni akarna...
A fiú már látta h kb mekkora, meg olyan képet is, amin persze nem látszódik az egész, csak a dekoltázsom.. szal már van viszonyítási alapja, hogy mire számítson... azóta még nem taliztunk... de félek hogy ha összejönnénk és arra kerülne a sor nem kellenék neki, vagy kinevetve v nemtom..:S Eddig neki mindig csak szép v nagymellű lányokkal vt dolga, és nem is veti meg a szép ciciket.. ráadásul viszonylag messze vagyunk egymástól, és ő általában bejön a lányoknak.....
Köszönöm annak aki végigolvasta, és a válaszokat is! Tudom hülye szitu, kérdés de engem ez nagyon stresszel..
Hát nézd én nem akarok vészmadárkodni, de ha a csöcsös csajokra bukik... És annyira nem komoly a dolog köztetek, akkor szerintem lehet h otthagyna., de próbáld ki, ne rágódj, lehet h nem nekem lesz igazam!!!
Úgy legyen!
Hajrá!
Szia!
Én pedig úgy vélem, hogy egyáltalán nem fogja zavarni a dolog, ha tetszel neki, akkor biztosan nem a melleid miatt. Kizártnak tarom, hogy emiatt otthagyna, egy épeszű férfi, fiú ilyet nem csinál!
22/F
melleiddel jár vagy veled?
ha ezért otthagy akkor jobb is mert nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!