Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utalhat terhességre?
Fehér folyás, hányinger, kicsit a hasam allja is fájt, szédülés, és kedvingadozás?! Menzeszem mindig időben jön, sohasem volt vele gond, a 6 év alatt. Annyira "félek" Édesanyám kérdezte, nem-e vagyok terhes, nemet mondtam, de komolyan elgondolkodtam ezen. Következő hét 6.-án veszek tesztet, de azért nem árt tudni, feleslegesen dobok-e ki ezer forintot ablakon, ugyanis most minden pénz számít a családban.
Köszönöm a válaszokat!
18/L
Bármi megeshet! Pláne abban az esetben amit írtál, már én biztos csináltam volna tesztet. Van olcsóbb is mint 1000 Ft. Drogériában lehet venni 4-500 Ft-ért, a gyógyszertárban valóban kerül 1000 Ft-ba. De könyörgöm, ilyenkor szard már le azt az 500 Ft-ot, hogy feleslegesen dobod e ki ha van esély a terhességre! A gyerektartás sokkal drágább!
Én inkább kidobtam rá 500 Ft-ot, semmint az idegbaj tegyen tönkre, hogy az vagyok e vagy sem. 2 hetet késett nekem, minden bajom volt már. Én 21 évesen nem akarok még gyereket... Hála isten 2 hét csúszás után megjött, mikor agyon relaxáltam magam.
Most, teljesen felesleges a teszt, mert 2 hét után mutat ki leghamarabb. Ha nem jön meg, akkor azért mindenképp vegyél.
5-6 nap után még nem lennének tüneteid.
A lehető legrosszabbkor történt a baleset a ciklusod szempontjából, de pillanatnyilag nem tudsz mit csinálni azon kívül, hogy megvárod a menzeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!