Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Összetörte már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Összetörte már párszor a szívem, és most ő könyörög!? 16l

Figyelt kérdés

Tehát van 1 fiú, akit nagyon szerettem, talán még most is. Sokszor megtört már, mert képtelen volt az előző (3 éven át tartó) kapcsolatát lezárni, és visszament az 'exéhez'. Azt mondta hogy csak a megszokás, kötődés miatt tette. A másik probléma hogy a családom foggal körömmel tilt a fiútól (zűrös is e-mellett)

Nem tudom mit tegyek, nem tudom szeretem-e? Csak azt tudom hogy nagyon hiányzik! :(

2013. ápr. 26. 12:08
 1/8 A kérdező kommentje:
A fiú 20 éves.
2013. ápr. 26. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez jó, akkor hagyd még egy párszor, hogy összetörje a szívedet.
2013. ápr. 26. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyet aztán nagyon lehet szeretni... talán először gondolkodj el rajta hogy mit szeretsz rajta és ez valós érzés-e vagy csak magányos vagy és nincs más... Mert ennyiből én nem látom hogy lenne bármi jó tulajdonsága is. A külső meg marhára nem számít semmit ha egy pöts. Tudja hogy kihasználhat, és ki is fog ha hagyod. Ne legyél ennyire buta naiv kislány. A családod ha normális akkor rájuk hallgass, előttük nincs rózsaszín köd, jobban látják milyen a srác.
2013. ápr. 26. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor most törd össze te a szívét. Bár szeritnem öt sajnos nem fogja anyira megviselni han nemet modnasz neki. nagy rá az esély hogyha újra belemenél megint csak csalódást okozna. A másik ugysem tudnál nyugodt lenni mellette mert mindig attól tartanál mikor vág át megint. Inkább keress egy oylan fiút aki megbecsül és nem kell ettől félned. 29/N
2013. ápr. 26. 12:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Már megmondtam neki keményen a dolgokat. Úgy láttam fájt neki sőt ideges lett tőle!
2013. ápr. 26. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
azért el ne kezd sajnálni. Gondolom Őt sem érdekelte tulzottan amikor Te szenvedtél....
2013. ápr. 26. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
próbálj rajta túllépni,találkozz mással...körös körbe ezt fogja veled eljátszani :/
2013. ápr. 26. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:

még jóhogy nem vagyok lány és nem kell ilyen faxkalapokat szeretnem :D

ne tegyél semmit, töröld le FB-ról és éld tovább az életet

2013. ápr. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!