Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elengedni a szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elengedni a szerelmet?

Figyelt kérdés
Üdv! 21 éves vagyok! Másfél éve véget ért egy 3 éves kapcsolatom és egy jó ideig nem is nagyon tudtam másra még csak rá nézni sem, majd januárban el mentünk egy házibuliba ahol tetszett egy srác..! nem mondtam csak a barátnőmnek úgy gondoltam én úgy sem tetszenék neki! majd a barátnőm elmondta ennek a srácnak és felvett facebookra.. beszélgettünk meg minden és mondta h tetszem neki de ott a bulin ő a Ritával maradt végig és vele ismerkedett és, hogy őt ismerte meg előbb... ÉN ezt tudomásul vettem de mindig sikerült összefutunk valahol.. aztán jön a bonyodalom! valamin összevesztek ezzel a lánnyal és ez a lány időt kért tőle! Közben velem volt, találkozgattunk, kirándultunk és persze lefeküdtünk nem is egyszer.. Nem bántam meg mert életemben vele volt a legjobb ő tudja mi kell a nőnek! Azonban ismét visszament a Ritához nemrégiben ki is rakták, hogy "kapcsolatban" ! Még nekem is írogat, tegnap itt aludt nálam ( nem volt semmi) ! Tudom és sokszor megfogadtam már, hogy ez így nem helyes és el kell engednem, mert úgy sem fogja ott hagyni ezt a lányt de nagyon nehéz! Mást mond az eszem és a szívem és mindig más az erősebb! Nagyon szeretethiányom van és annyira hiányzik, hogy legyen már valakim ...hogy engedjem el?? Mert sajnos muszáj lesz és jobb lenne előbb, és már megpróbáltam vagy 5-ször de mindig valahogy újra összejöttünk! Mit tegyek?
2013. ápr. 26. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A szerelmet sehogy, ha csak azt hiszed hogy szereted, akkor az igazi szerelmedig.
2013. ápr. 26. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt mondod neki, hogy "Visszamennyé!! B@szki!!"
2013. ápr. 26. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem gusztustalan dolog, amit ez a pasi csinál! Én a helyedben kivágnám, mint macskát sz@rni! Te is hibáztál abban, hogy annak ellenére lefeküdtél vele, hogy tudtad, nem független. Ilyen helyzetből nem nyerhetsz! Megmondta, hogy neki ő lesz mindig az első, ha a Rita visszafogadja, akkor veled hiába jó a szex, hozzá fog visszamenni, hiába vesztek össze, vagy akármi. Ez olyan dolog, hogy te felkínálod neki a szexet, azt elfogadja, de nem ad cserébe semmit, vagyis te csak "arra" kellesz neki.

Szerintem 21 évesen bőven találsz még olyan pasit, aki megbecsül és hagyd ezt a kifogást, hogy szeretethiány, mert ez szánalmas! Keress magadnak normálisat és tudj nemet mondani!

23/L

2013. ápr. 26. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!