Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy ha többen beszélgetünk, a párom soha nem beszél hozzám?
Azt tudom, hogy érzékeny vagyok, de buta nem. Viszont ez a helyzet azért egy kicsit megalázó. Most konkrétan a két lakótárs között álltam, és ő hol az egyikre nézett, hol a másikra, szó szerint átnézett rajtam.
Többször mondtam már, hogy ne csinálja, mindig megígéri, de mindig ugyanúgy csinálja. Nem tudok elsiklani a dolog fölött.
Ezt már én is észrevettem egy-két volt barátomon. Nekem is olyan érzésem volt, mintha mások előtt nem tudnánk beszélgetni. Sőt, magamon is észrevettem már, és talán azért van, mert vele már megbeszéltem, vagy úgyis pontosan tudom mit gondol.
Kicsit hülye helyzet, de lehet rajta változtatni, csak nem szabad a másikra ilyen szituációban annyira a másik feledként gondolni, akivel már úgyis mindent megtárgyaltál(vagy meg fogsz) és ismered a véleményét, hanem úgy kell kicsit kezelni, mint a többieket.
Késő van, ritka értelmes okfejtésre sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!