Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj félredug, de aztállitja hogy szereti a barátját, az akkor tényleg szeretheti? :D
lenni akart az lenni...csak már figyelni sem tudok bocsi :D
21/F
Férfinál még esetleg hihető lenne, de egy nőnél nem igazán, ugyanis a nők kevésbé tudják az érzelmeket szétválasztani a testiségtől. Amikor egy nő megcsal jó eséllyel nem csak a testi vágyait akarja kielégíteni, hanem érzelmi löketet is akar magának adni.
26F
14
Valamit félreértettél, megcsalásnak megcsalás az is, nem védelemből írtam. Itt a lényeg az, hogy egy férfi hamarabb félredughat úgy, hogy tényleg szereti a barátnőjét közben, míg egy nő szerintem ha félredug, akkor már nem igazán szereti a barátját.
Tudod ezt csak a férfiak mondják. Ha egy férfi igazán szeret engem akkor nem dug félre. És ha igazán szeretek valakit akkor én sem. Ja és attól hogy egy nő megkíván egy másik férfit a párján kívül és lefekszik vele egyszer, attól még szeretheti ő is a párját.... Persze ugyanúgy gerinctelenség mindkettő.
Ha szeretsz valakit legyél férfi vagy nő akkor nem csalod meg. Elvégre miért is lennél együtt valakivel ha mással akarsz kefélni? N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!