Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk w1th mee kérdése:

Ha egy csaj félredug, de aztállitja hogy szereti a barátját, az akkor tényleg szeretheti? :D

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

lenni akart az lenni...csak már figyelni sem tudok bocsi :D

21/F

2013. ápr. 25. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
jah mint anya a gyerekét :D
2013. ápr. 25. 16:39
 13/16 kolosszus22 ***** válasza:

Férfinál még esetleg hihető lenne, de egy nőnél nem igazán, ugyanis a nők kevésbé tudják az érzelmeket szétválasztani a testiségtől. Amikor egy nő megcsal jó eséllyel nem csak a testi vágyait akarja kielégíteni, hanem érzelmi löketet is akar magának adni.

26F

2013. ápr. 25. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze, ha a férfi kefél félre az nem megcsalás:D jellemző.
2013. júl. 10. 21:38
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

14

Valamit félreértettél, megcsalásnak megcsalás az is, nem védelemből írtam. Itt a lényeg az, hogy egy férfi hamarabb félredughat úgy, hogy tényleg szereti a barátnőjét közben, míg egy nő szerintem ha félredug, akkor már nem igazán szereti a barátját.

2013. júl. 10. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudod ezt csak a férfiak mondják. Ha egy férfi igazán szeret engem akkor nem dug félre. És ha igazán szeretek valakit akkor én sem. Ja és attól hogy egy nő megkíván egy másik férfit a párján kívül és lefekszik vele egyszer, attól még szeretheti ő is a párját.... Persze ugyanúgy gerinctelenség mindkettő.

Ha szeretsz valakit legyél férfi vagy nő akkor nem csalod meg. Elvégre miért is lennél együtt valakivel ha mással akarsz kefélni? N

2013. júl. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!