Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most összejátszott az 'osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most összejátszott az 'osztálytársával'?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel múlthéten találkoztam,hirtelen megváltozott minden,valamiért péntek óta nem keres a fiú,hába kerestem én őt,hétfőn kérdeztem tőle nem e találkozunk? Azt írta majd ír,hát azt várhatom gondolom,fenn van de arra se méltat,hogy elolvassa az üzenetem..:D Az osztálytára már meg egy ideje nagyon találkozni akar velem és ezt többször említette.. Majd mondta ha ha a 'Tomi' a kiszemeltem akkor nem szabadna találkoznunk mert a haverja és mi van ha akar valamit tőlem?..' Majd tegnap felhozta a találkozott.. Most bemásolom a beszélgetésből a lényeget"

én:

persze de lehet egy kérdésem?:) de őszintén

23:26

srác:

Lehet

23:27

én:

ugye múltkor mondtad h nem szeretnél találkozni mert mivan ha a Tomi akar tőlem vlmit.. miből gondoltad h akar egyáltalán vlmit tőlem?:D

23:32

srác:

Hat nemtudom. Talalkoztatok,gondoltam nem span szintu volt. De leesett h neki meg ott van az exbnoje ;)

23:33

én:

tessék??

23:33

srác:

Haat az Alida. annal szokott aludni stb

23:34

én:

ja h ugy hátakk az mégse exbnő..

srác:

Kitudja

én:

köszi most megkönnyebbültem de tényleg..:)

23:35

srác:

Mert?

23:36

én:

mert én erről nem tudtam.. és hát történt pár érdekes dolog.. de most kiábrándultam belőle egy életre az biztos...

23:36

srác:

De nem biztos. Ne halgass ram

Sot...szinte semennyire. Abrandulj bele vissza.

23:37

én:

már késő.. amugy is azt vettem észre h leszar.. még én futottam utána.. max arra kellenék h megdugjon.. te vagy a haverja többet tudsz...

23:38

srác:

Dehogy vagyok. Osztalytarsa vagyok,meg neha dumalunk azt ennyi. Nem is nagyon lofralunk egyutt. Regebben mozogtunk egyutt sokat.

23:39

én:

akkor honnan esetlett le h ott az ex csaja?

23:39

srác:

Mert regebben amikor vele volt nagyon szerette stb.

23:40

én:

akkor miért írtad h nála alszik meg ienek?

23:41

srác:

Fuuu...ne kerdezz mar ennyi faszsagot. De ilyen hulyeseget ne vegyel mar annyira komolyan. Ha felakarod csipni,akkor csipd fel

23:42

én:

de mégis minek?:D péntek óta érdekes módon le se szar. télleg már én futok utána és kb.még jelét se veszem észre h egy picit is érdekelném.az elején azt láttam.de az akkor volt:)

23:50

srác:

Ahha cool

23:52

én:

kihívásnak jó volt oszt cső majd ha akar vlmi normálisat is nem csak szórakozni.. majd felkeress :)) ha akar:) számom tudja,fb-n tud irni.. rágódni már nem fogok,te meg nehogy szarul érezd magad emiatt :)

23:55

srác:

Haat...okes

én:

miaz?:)

srác:

Nemtudom.

én:

most tán pikkelsz rám?:D

00:01

srác:

Neem :)) csak nem vagtam hogy te igy erzel a tomi irant

00:03

én:

háát... igen.. és én nem azért érdeklődtem iránta mert h szédíteni akartam.. nem azért futottam utána, miért mit hittél?:D

00:03

srác:

Hat en azt se tudtam hogy ti ennyire alakuloba vagytok

én:

csak voltunk.. télleg eleget izéltam h miért kéreti magát v szar le.. v én gondoltam csak igy a dolgokat v nem tom.. h ő mit érez meg érdeklem e nem tom.. vgyis gondolok dolgokat..de kitudja..

00:07

srác:

Ertem. Hat...rendbe ahogy gondolod :)

00:09

én

annyit fűzök így hozzá utólag.. ha van a srácnak egy kis esze és érdeklem,akkor felkeres és tesz vlmit míg más nem fogja a helyét elfoglalni.. ;)

00:10

srác:

Hehe:)

Én:

mit nevetsz?:D

srác:

Hat h igazad van :)

végül úgy volt találkozunk,hirtelen a srác lemondta.. :D

Aztán most így gondolok dolgokat,de kikérném a véleményeteket mit gondoltok :)

17/L 17/F

2013. ápr. 24. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Oké ha a fyerek most olvassa a gyk-t akkor lebuktál:D

Am 2 eshetőség van.

1. tényleg a "exbarátnőjéhez" jár és azé nem jön veled össze.

2. akivel ebszéltél szerelmes beléd és csak azé mondta hogy kiábrándulj belőle hátha utána esélye van.

Szerintem 2. bár az sem kizárva hogy mindkettő.

21/F

2013. ápr. 24. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem meg szívatnak ezerrel... És leakar a Tomi gyerek rázni.. :D
2013. ápr. 24. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ne kezdj Tomi gyerekekkel:D
2013. ápr. 24. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Kb. xDD :DD
2013. ápr. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!