Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a lány azt mondja átgondolja?
Figyelt kérdés
Mikor beszélgettünk tegnap akkor közelebb kerültünk egymáshoz meg minden és azt mondta a lány hogy átgondolja azt hogy mi van és mi lehetne köztünk-->én szeretetnék vele járni. :S2009. szept. 26. 10:49
1/12 anonim 

válasza:

pech, nekem ismerős dolog ez az átgondolósdi, de ne számíts semmi jóra
2/12 anonim 

válasza:

ez a lányoknál azt jelenti hogy nem akar veled járni
3/12 anonim 

válasza:

Mondd neki, mielőtt bármit mondana, hogy szerinted nem illetek össze! Mondd ezt meggyőződéssel! Majd lesz a kishúgod vagy ilyesmi :D Ezzel egy időre biztos magadra akasztod, úgyhogy lesz bőven időd meg alkalmad kicsit csavarni az eseményeken :D
Az irányítás nálad kell legyen. Ő meg csak érezze úgy, hogy nála, persze ne úgy hogy tényleg így is van, és hagyod ebbe belemerülni! Viselkedj visszautasítólag, viszont közben legyél nagyon kedves! Koncentrálj arra, hogy Te vagy a főnyeremény, és a csaj akar téged felszedni!!
4/12 A kérdező kommentje:
Hát most jelen pillanatban nem úgy tünik de majd leírom este hogy mi volt köszönöm a gyors választ
2009. szept. 26. 11:07
5/12 A kérdező kommentje:
De tudom, érzem hogy szeret csak nem tudom miért kelett neki ezt mondania :S
2009. szept. 26. 11:09
6/12 anonim 

válasza:

Ez azt jelenti, hogy valszeg cseszheted, de lehet hogy kapsz egy erőltetett esélyt, amiért irtósokat kell, hogy tegyél, hogy hosszútávon is menjen. Ne éld bele magad, arra készülj, hogy hajtanod kell. Ha lesz rá esélyed, persze.
7/12 anonim 

válasza:

Én lány vagyok, és ha azt mondom "átgondolom" nálam semmi jót nemjelent...ez nálam egy szép kifejezés arra, hogy nem.
De nem akarom elvenni a kedved, lehet, hogy ő más.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát lassan én is úgy érzem hogy igazatok van de nem akarom feladni hátha...
2009. szept. 26. 15:31
9/12 anonim 

válasza:

Add fel nyugodtan, neked is jobb
10/12 A kérdező kommentje:
Még is összejött köszönöm a biztató válaszokat :)
2009. szept. 29. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!