Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom külföldre megy dolgozni és nem akarja, hogy vele menjek. Mit csináljak, hogy meggondolja magát?
Néhány évre külföldre megy dolgozni, de igazából nagyon bizonytalan, hogy hova küldik ki, megváltoztatják-e a helyét. Azt mondta, hogy nem akar kitenni a bizonytalanságnak, nem tud magával vinni, s így inkább ne folytassuk a kapcsolatot. (Másfél éve vagyunk együtt.) Még a levelezős megoldás sem megoldás, mert nem tudni, hogy lesz-e internete egyáltalán. (Marad a papír alapú? :))
Részben meg is értem a döntést. De nincs valami mód arra, hogy ez megváltozzon? Nem bánom, még ha éveket is kell várni! Csak félek, hogy a távolság tönkretesz mindent. :(
Nincs valami ötletetek arra, hogy változhatna meg a véleménye? Vagy hagyjam az egészet, aki el akar menni, az úgyis elmegy...?
Én azt mondom, nő vagy! És a nőnek mindig át kell venni az irányítást :-) sajnos, mert ezek a férfiak, gyorsan feladnak mindent. Én is voltam távkapcsolatban, de kibírtunk 2 évet. Szerintem, ha te önálló nő vagy már, akkor nézz utána magad az ott levő álláslehetőségekről és neked is egy kaland lesz meglátod. Én is a barátom miatt mentem Németországba, de még nem tudom mi lesz a vége (lehet ő meg hazajön, na akkor én összeomlanék...) Szóval próbáld átgondolni, hogy nem miatta mész ki, hanem magadért , kalandért, pénzért és neki nem lesz lelkiismereti szenvedés a dolog, mert ő csak tégeg akar kímélni!
Majd írj, hogy alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!