Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit csináljak. Mi legyen?
Figyelt kérdés
van egy lány az osztályban. aki már régóta nagyon tetszik nekem. csak nem merem neki bevallani. hogy mondjam el neki??? egyébként: 12 éves vagyok.2009. szept. 26. 08:43
1/2 anonim 

válasza:

Mit lehet mondani egy 12 évesnek?
Először is valahogy úgy kell alakítani, hogy kettesben maradjatok, kicsit távolabb az osztálytársaktól. Kedvesnek lenni hozzá, érdeklődni felőle, előbb utóbb jön majd az, hogy kinyögöd neki, hogy mennyire tetszik.
Nálunk ez máshogy ment, mikor 12 évesek voltunk, mert mi még nagyon nem jártunk senkivel ennyi idősen.
2/2 A kérdező kommentje:
amugy te lány vagy fiú vagy?
nálunk se nagyon járnak gyerekek. én is csak ugy szeretném hogy azért tudja hogy tetszik nekem
2009. szept. 26. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!