Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hisz nekem? Mért nem bizik bennem?
Figyelt kérdés
A barátnöm nem hisz nekem és nem tud megbizni bennem!Mindig bemagyaráz magánnak minden hülyeséget hogy elhagyom,meg nem elég jó nekem meg ilyen hülyeségek,meg hogy majd viszamegyek az exeimhez!Pedig én semmi okot nem adok rá hogy ezt éreze!Nagyon szeretem őt!Nem akarom elveszitenni!Mit tegyek hogy bizon bennem?és hogy higyen nekem?20/F2013. ápr. 24. 00:16
1/7 anonim válasza:
valami okot adtál erre? anélkül nem csinálná
2/7 anonim válasza:
Túl sok Éjjel nappal Budapest-et néz.
4/7 anonim válasza:
1! egyet értek
valami ezt kiváltotta, ez nem jön csak úgy N
5/7 anonim válasza:
Ja épp azon röhögtem ma, hogy Ritának nem volt elég, hogy azon kiakadt, hogy egy szobában legyenek, elküldi őket, hogy aludjanak egy ágyban bameg..
Bocs nem ide tartozott.
Én is sokszor kiakadtam régebben, a kapcsolatunk elején, de ha gyakran mondogatod neki, hogy szereted, hogy gyönyörű, hogy milyen feszes a segge, hogy milyen okos, ügyes, mennyire imádod, akkor ilyesmivel nem fog törődni :)
6/7 anonim válasza:
Az ilyen ember magával nincsen kibékülve.Önbizalom hiányos szegényke.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2013. ápr. 24. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!