Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van, hogy megtaláljam a tökéletes nőt?

Figyelt kérdés
Van egy elképzelésem a nagy ő-ről, mind külsőre és belsőre. Van egyáltalán valami esélye, hogy megtaláljam ő-t?
2013. ápr. 23. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1! jó volt

tökéletes? ja kinek mi az, viszonyítás kérdése

egy biztos, a külső általában összefügg a belsővel, N

2013. ápr. 23. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt adom(Y) :D
 13/19 A kérdező kommentje:
De mondjuk azért annyira nincs minden pontosan elképzelve például mindegy, hogy miből van diplomája :D
 14/19 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 23. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
2013. ápr. 23. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a tökéletest keresd, mert azt nem lehet kereséssel megtalálni, csak mázlival/véletlennel és ha így viszonyulsz mindenkihez hogy te sem vagy olyan mint amilyennek elképzeltem a bnőm, akk lehet egyedül maradsz. Olyat keress aki még belefér minden téren, akivel megvan a közös hang.
2013. ápr. 23. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a ferfiaknak az alomnoje nem is letezik, foleg mert ok se eleg jok.... Szoval: könyörögjön az analszexert amikor te is azt akarod aztan utana nem santikalva eltorzult arccal hanem oromtol sugarzoan pattanjon fel es hozzon neked egy sort az agyba es amig megiszod addig oldjon meg negyedfoku egyenleteket de ha elakad akkor kerje a te segitseged mert azert nalad ne legyen okosabb.Ja es ne gumibol legyen..... Ez utobbinak kulonosen nehez megfelelni a fentiek fenyeben ezert a kerdesedre a valasz: semennyi.
2013. ápr. 23. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:

A tökéletes nőt ... hmm...

Elmondom, nincs ilyen. majd találsz valaki, olyat aki elbűvöl és hibáival hiányosságaival együtt elfogadod és szereted!

és egy veszekedés vagy rossz időszak után is keresed vele a közös hangot a megoldást!

2013. ápr. 23. 21:54
 19/19 Shai-Hulud ***** válasza:
Semmi esélyed rá, a tökéletes nőt én már megtaláltam, itt ül mellettem, és nézi a monitort....
2013. ápr. 23. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!