Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel szoktátok venni a telefont szeretkezés közben? Illetve a párotok felveszi?
a barátomnak állandóan csörög a mobilja, és szex közben is simán felveszi (na persze közben abbahagyjuk), mostanában alig van alkalom, h ne csörrenne meg közben. ma pl a volt barátnője hívta közben...
ez normális?

Nálunk egyszer csörgött az első szeretkezések alkalmával a barátom telefonja, megkérdeztem fel akarja e venni, de erre gyorsan kinyomta és azt mondta, hogy most a telefonnál sokkal fontosabb dolga van.
Én ezt tartom a normális hozzáállásnak. Ha megállt volna szeretkezés közben beszélgetni, a szeretkezésnek is vége lett volna..

felöltözni és hazajönni nem igazán tudok, mivel együtt lakunk.
tv nem szokott menni közben. amúgy teljesen jó a kapcsolatunk, abszolút rám figyel közben, kivéve ha telefon van... nem is értem miért.
a volt csaja szerencsére csak ritkán hívja, de szar volt, h ez pont közben jött...

nem értem..a telefon arra van h elérjék az embert..lehet h épp fontos a dolog..pl legjobb haver ott ragadt vhol el kell ért menni, v beleborult az árokba kocsival kikéne érte menni netalántán fontos telefont vár üzleti v családi ügy..ne legyetek már önzők..neked h esne h te dugsz közben meg a korházból hívnak mert anyádat elcsapta a villamos??
nem azt mondom h csacsogni kell közben de felveszem megkérdem h mivan ha nem fontos megmondom h nem érek rá azt majd visszahívom..ennyi..jézusom ilyen hülyeségen felkapni a vizet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!