Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fel szoktátok venni a telefont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel szoktátok venni a telefont szeretkezés közben? Illetve a párotok felveszi?

Figyelt kérdés

a barátomnak állandóan csörög a mobilja, és szex közben is simán felveszi (na persze közben abbahagyjuk), mostanában alig van alkalom, h ne csörrenne meg közben. ma pl a volt barátnője hívta közben...

ez normális?

2009. szept. 25. 23:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt rá példa,hogy felvettem,sajnos,de legalább akkor lenémítom,és félreteszem,mert balhéztunk e miatt,amit tényleg jogosnak érezetem,mert a szeretkezés tényleg az egyik legbensőbb dolog.Félre kell B.szni,addíg azt a telefont.Amúgy utálom a mobiltelefont,csak rosszat tett az emberekkel!
2009. szept. 25. 23:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem veszem fel, de rezgőn van, és bármennyire hülyén hangzik, de ha közben meghallom, akkor elmegy az ihletem, de arra meg vmiért nem tudom rászánni magam, hogy kikapcsoljam. A párom viszont kikapcsolja. De egyébként volt barátnővel közben beszélgetni nem normális dolog. 27L
2009. szept. 25. 23:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Micsoda? Veled szeretkezett és közben a volt barátnővel dumcsizgatott? Én ezt nem értettem volna meg...Ha abbahagytátok közben, akkor én szépen felöltöztem volna és hazajöttem volna... Te mit tettél, miután lerakta, ugyan úgy ment tovább az aktus meg minden? jézusom...
2009. szept. 25. 23:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
asszem h kivágtam volna a fenébe a pasit is meg a telefont is. Ha együtt vagyunk, akkor én legyek a legfontosabb nem a hülye telefon....na meg az exe! Felháborító.
2009. szept. 25. 23:23
 5/16 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszer csörgött az első szeretkezések alkalmával a barátom telefonja, megkérdeztem fel akarja e venni, de erre gyorsan kinyomta és azt mondta, hogy most a telefonnál sokkal fontosabb dolga van.

Én ezt tartom a normális hozzáállásnak. Ha megállt volna szeretkezés közben beszélgetni, a szeretkezésnek is vége lett volna..

2009. szept. 25. 23:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ottrohaggyonel, felőlem akár le is mászhat az asztalról rezgés közben. A csöngés nem zavar -merthogy idehaza csak rezeg, más hangja nincs.
2009. szept. 25. 23:25
 7/16 anonim válasza:
Aki szex közben telefonálgat, az más elvetemült dolgokra is képes. Nem szokott úgy fordulni, hogy mondjuk közben a tévét is nézi? Úgy vágnám ki a pasit mint macskát sz...ni.
2009. szept. 25. 23:36
 8/16 A kérdező kommentje:

felöltözni és hazajönni nem igazán tudok, mivel együtt lakunk.

tv nem szokott menni közben. amúgy teljesen jó a kapcsolatunk, abszolút rám figyel közben, kivéve ha telefon van... nem is értem miért.

a volt csaja szerencsére csak ritkán hívja, de szar volt, h ez pont közben jött...

2009. szept. 25. 23:48
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

nem értem..a telefon arra van h elérjék az embert..lehet h épp fontos a dolog..pl legjobb haver ott ragadt vhol el kell ért menni, v beleborult az árokba kocsival kikéne érte menni netalántán fontos telefont vár üzleti v családi ügy..ne legyetek már önzők..neked h esne h te dugsz közben meg a korházból hívnak mert anyádat elcsapta a villamos??

nem azt mondom h csacsogni kell közben de felveszem megkérdem h mivan ha nem fontos megmondom h nem érek rá azt majd visszahívom..ennyi..jézusom ilyen hülyeségen felkapni a vizet.

2009. szept. 26. 00:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi fel szoktuk venni, mert hátha vészhelyzet van, ég a ház vagy valami, de ha nem fontos, akkor el is hajtjuk az illetőt, és visszahívjuk később.
2009. szept. 26. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!