Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben rákérdezhetek, hogy mit akar tőlem?
Van barátom még hivatalosan, bár szakítani akartam, de a barátom azt akarta, hogy csak szünetnek nevezzük még egy darabig, hátha meggondolom magam. De attól függetlenül mindenki azt csinál, amit akar.
Én randiztam is párszor egy sráccal, sokat csókolóztunk, egyszer még vele is aludtam, végig szorosan magához ölelt és puszilgatott, elég lelkes, minden nap keres, sokat beszélünk, majd a héten is találkozunk.
Viszont ő ugye úgy tudja, hogy van barátom... gondolom ezért nem mondja el konkrétan, hogy mit is szeretne, mert ez így eléggé kellemetlen helyzet. Most se fogja valószínűleg elmondani, hogy mit érez vagy mit szeretne. A találkozó végén rákérdezhetek? Vagy szóba hozzam ezt az egészet? Vagy mi legyen?
tudja hogy van pasid csak épp lesz@rja....
Ne kérdezz semmit hanem először neked kéne tudnod hogy mi a fenét is akarsz, mert az előző kapcsolatodnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!