Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voznom őket, vagy ez a puszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voznom őket, vagy ez a puszta véletlen?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ezen az oldalon vannak,akik hisznek a horoszkópokban,vagy "hülyeségnek" tartják.Én érzek benne igazságot. :) Én mérleg vagyok. És utána néztem a dolgoknak,hogy a halakkal össze-e illek?:O Ami leírt igaz volt..4 barátom volt eddig és mind halak :| Szerintetek ez puszta véletlen? És midnegyik ugy végződött,hogy megsértődtek valami hülyeségem miatt :/ Vonzódnak hozzám? Mindegyiknél rákérdeztem,hogy miért szeret?(ez lényegtelennek tűnő dolognak látszik,de kiváncsi voltam) Mind azt mondta,mert,hogy jól bánok velük és szép vagyok.. nem furcsa egy kicsit?? :O

19/L

2009. szept. 25. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
hát én abszolut nem hiszek ebben csak azér ne jöjjek valakivel össze mermer nem abban a csillagjegyben született ami az én csillagjegyemnek kedvez...baromság
2009. szept. 25. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A sors kifürkészhetetlen, főleg nem lehet leírni horoszkópokkal. Én is olvasom de sose vettem komolyan.

A véletlenekkel sok mindent meg lehet magyarázni, de ki tudja... ez egy olyan kérdés amire 2 válasz van... Erre a kérdésre ne számíts kézenfekvő válaszokra.

2009. szept. 25. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is vonzódok a mérleg csillagjegyű fiúkhoz (legtöbb esetben), és általában tényleg igaz amit leírnak... de sokan hülyeségnek tartják. Amúgy már kideríthetted, hogy az én horoszkópom halak, de lány vagyok :D én majdnem összejöttem régen egy mérleg pasival, de nem jött össze...
2009. szept. 25. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem szűz a csillagjegyem, volt négy pasim, mind skorpió, egyik jobban megbántott a végén, mint a másik, az összes megcsalt és/vagy átvert. Aztán összejöttem a mostani párommal, lassan három éve. Ő halak jegyű. Ez van. :)

L/21

2009. szept. 26. 02:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem furcsa, így jött ki.

Amúgy nem akarok beszólni és ne vedd sértésnek, de régen rossz, ha valaki azért szeret, mert "jól bánsz velük és szép vagy".... Ezek után -ha te hiszel ebben- én nem keresném a halak társaságát.

Na összességében annyit akartam, hogy a szerelem nem a horoszkóptól függ. Eddig halakat fogtál ki, ez van, legközelebb jön más, ez nem jelenti azt, hogy csak velük jössz ki jól - pláne hogy eddig mind a 4-el vége lett.

Egy halak

2009. szept. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!