Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voznom őket, vagy ez a puszta véletlen?
Tudom,hogy ezen az oldalon vannak,akik hisznek a horoszkópokban,vagy "hülyeségnek" tartják.Én érzek benne igazságot. :) Én mérleg vagyok. És utána néztem a dolgoknak,hogy a halakkal össze-e illek?:O Ami leírt igaz volt..4 barátom volt eddig és mind halak :| Szerintetek ez puszta véletlen? És midnegyik ugy végződött,hogy megsértődtek valami hülyeségem miatt :/ Vonzódnak hozzám? Mindegyiknél rákérdeztem,hogy miért szeret?(ez lényegtelennek tűnő dolognak látszik,de kiváncsi voltam) Mind azt mondta,mert,hogy jól bánok velük és szép vagyok.. nem furcsa egy kicsit?? :O
19/L
A sors kifürkészhetetlen, főleg nem lehet leírni horoszkópokkal. Én is olvasom de sose vettem komolyan.
A véletlenekkel sok mindent meg lehet magyarázni, de ki tudja... ez egy olyan kérdés amire 2 válasz van... Erre a kérdésre ne számíts kézenfekvő válaszokra.
Nekem szűz a csillagjegyem, volt négy pasim, mind skorpió, egyik jobban megbántott a végén, mint a másik, az összes megcsalt és/vagy átvert. Aztán összejöttem a mostani párommal, lassan három éve. Ő halak jegyű. Ez van. :)
L/21
Szerintem nem furcsa, így jött ki.
Amúgy nem akarok beszólni és ne vedd sértésnek, de régen rossz, ha valaki azért szeret, mert "jól bánsz velük és szép vagy".... Ezek után -ha te hiszel ebben- én nem keresném a halak társaságát.
Na összességében annyit akartam, hogy a szerelem nem a horoszkóptól függ. Eddig halakat fogtál ki, ez van, legközelebb jön más, ez nem jelenti azt, hogy csak velük jössz ki jól - pláne hogy eddig mind a 4-el vége lett.
Egy halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!