Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeret bennem a barátnőm, ha folyamatosak a balhék?
Figyelt kérdés
MA is nagyon nagyon nagyot balhéztunk, én mondtam is neki hogy szakítok vele, erre elkezdett nagyon sírni és amikor ott akartam hagyni őt akkor megfogott és nem engedte hogy elmenjek, sőt le is ült az áruház kövére sírni. Mindig és ma is mondta hogy sajnos szeret és hogy már nem akar szeretni. EZ nekem nagyon fáj. Viszont tudom, ha nagyon szeret akkor tényleg nem tud szabadulni tőlem. Talán ez aszerencsém, adja Isten.(mert nagyon szeretem én is, és soha a büdös életbe nem szakítanék vele, ő életem (meny)asszonya. Igaz még fiatalok vagyunk de mi komoly fiatalok vagyunk(és nem nem tinik vagyunk 18 felett vagyunk egy picivel) Mindig azt hangoztatta, hogy az előző barátja(aki szakított a barátnőmmel anno) egy hét alatt elintézte hogy kiszeressen belőle(az előző barátból) TEhát szakításuk után egy hét alatt kiszeretett belőle, akkor belőlem hogyhogy nem tudott hónapok alatt?(mindig azt mondja hogy másnak nem nyelte volna le ezeket) Én más is vagyok mint az ex: az ex soha nem csinált programot, otthon kuksolt mindig, soha nem ment be az egyetemére sem a páromnaj szal semmi: én meg ajándékokat veszek neki(csokik,nagy szívpárna,rózsa stb)és borzasztó nagy szeretet adok neki(talán túl sokat is), plussz nagyon kedves tudok lenni. Ezek egyike sem volt meg az előzőben.Szerintetek el t udja magában intézni hogy ne szeressen többet?
2013. ápr. 23. 17:09
1/6 anonim válasza:
Mindketten tudjátok,hogy ha folyamatosak a balhék már most,akkor nincs értelme folytatni.Persze,hogy nehezen tudtok szabadulni egymástól,hiszen a megszokás,a kölcsönös ragaszkodás,a szerelem erős kötelék,de ha képtelenek vagytok a problémáitokat kezelni,akkor az mindenképpen tönkre fogja tenni a kapcsolatot.Most még csak kikezdték a gondok,holnap már emiatt fog végleg tönkre vágódni.Szóval nem érdemes a szakítást húzni-halasztani,meg se veled,se nélküled játékot játszani,hiszen értelmetlen és felesleges.A vége úgyis mindig ugyanaz,a problémák mindig elő fognak jönni,bármennyiszer is fogtok még békülni.Tapasztalat.
2013. ápr. 23. 17:14
2/6 anonim válasza:
Egyébként még nyilván jó ideig szeretni fog,és nem fog tudni könnyen elfelejteni,de ez természetes,hiszen szerelmes.Ettől még viszont tudni kell abbahagyni,és az eszetekre hallgatni,bármennyire fáj is a dolog.
2013. ápr. 23. 17:16
3/6 anonim válasza:
Nem akar egyedül lenni,mert fél tőle, plusz megszokta , hogy veled van. Majd összeszedi magát és otthagy. Keres valaki olyat, akivel kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolata lesz, és nem csak balhé meg dráma. De ilyen idős korban kell még egy-két nagyjelenet, ezt látja a brazil sorozatokban. Majd felnő. N29
2013. ápr. 23. 17:26
4/6 A kérdező kommentje:
Hát kedves válaszolók, mint már megszokhattam, itt soha nem akérdésemre adnak választ. Nagyon irritáló ez a tény, az offolás. Borzasztóan zavar. És kedves utolsó idősebb embertársam, a lehető legnagyobb szívélyességgel kívánom neked, hogy következzen be veled az, amit nekem kívántál. Akkor majd megtudod milyen szörnyű ha elhagy a választottad. ÉS gratula hogy nem olvastad el a kérdést, mert ha elolvastad volna valószínűleg tudtad volna mi a kérdés. És kedves első: én még tudok változtatni, csak nehezen megy de tudok, szeretjük egymást és ez alényeg, és ha szeretjük egymást akkor tudunk építkezni :) egy piti dologból volt megint balhé, még meg kell tanuljam kezelni a páromat, ilyen egyszerű és ha megtanultam, olyan szupi egy kapcsolat lesz, hogy az utcán mindenki tanácsért fog hozzánk szólni, hogy hogyan csináljuk, hogyan vagyunk ilyen boldogak :) szeretlek drágám légy türelemmel(türelem rózsát terem, híres közmondás )
2013. ápr. 23. 17:41
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az utolsó kommented kiválóan tükrözi,mennyire gyerek vagy még.Tanácsért jöttél ide,erre élből elkezdesz támadni egy nálad valószínűleg jóval érettebb,tapasztaltabb válaszolót.Talán kissé nyers volt a válasza,de őszinte.Emellett nyilván több élettapasztalattal rendelkezik nálad.Mindegy,csinálj,amit szeretnél.Első válaszoló vagyok.
2013. ápr. 23. 19:46
6/6 A kérdező kommentje:
KEdves Utolsó!
Mi ebben neked agyerekesség? CSupán sérelmeztem, hogy ezen az oldalon akedves válaszolók a LEGTÖBB ESETBEN mindig elferdítik a kérdést, elviszik más merre a témát, és nem a kérdésre válaszolnak. Ezt nem csak én, hanem sok, analóg módon ide kérdéseket irkáló felnőtt is észrevette. Úgy tudom, ha kommentet ír valaki, alúl megjelenik pár szabály, pl ez is: "Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!" Ezt nem sikerült betartania a kedves 29 éves nőszemélynek. TApasztalata pedig bárkinek lehet, csak kevés az esély, hogy sok embernek ugyanaz a tapasztalata legyen. HA az ide irkálóknak rossz tapasztalata van, az még nem feltételezi hogy nekem is rossz tapasztalatom lesz. Sőt, kívánom minden kedves rossz tapasztalatú kitaposott lövészároknak, hogy tapasztalja meg milyen az, amikor valaki rátalál az Igazira, élete párjára. Ami pedig az első hozzászólót illeti, már csak dacból is(és természetesen szeretetből) megmutatom a környezetnek , hogy igenis tudunk mi boldogok lenni, mert szeretjük egymást mind ketten nagyon és nagyon. A dac és a szeretet hajt engem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!