Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymaganyoscsaj kérdése:

Bele szerettem a legjobb barátnőm volt barátjába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utána össze jöttünk de ezért a barátnőm nagyon megharagudott rám. Utána, minden rendben ment a fiúval, de egyszer Fb-n Jött egy levelem a Barátnőmtől. Hogy szeretne velem kibékülni. Kibékültünk és a barátom megilyedt hogy szétválaszt minket. És ez is történt. Eggyik nap kijelentette hogy szakítsak a barátommal mert neki ez nem jó. És megtettem. De nagyon hiányzik. Erre másnap más barátnője lett neki. Írtam neki és azt mondta péntekig van lehetőségem hogy vissza menjek hozzá. Mert pénteken derül ki hogy össze jön-e a csajjal. Mit tegyek?
2013. ápr. 23. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy mindkét általad szóbahozott alany kretén, és arra se méltóak, hogy hozzájuk szólj, te is jó nagy ribizli gizi vagy ám...téged se kell félteni. Mi az, hogy összejössz a barátnőd volt pasijával? AZ MINDIG TABU!
2013. ápr. 23. 16:02
 12/17 A kérdező kommentje:
VOLT! barátja...nekem mondta el hogy szakított vele és én vígasztaltam meg...és közben belém szeretettt és én is bele
2013. ápr. 23. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Nehogy már a barátnő volt pasija miatt legyen ribizli!
2013. ápr. 23. 16:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Help :'( Nagyon szeretném vissza kapni...azt mondta hogy még mindíg szeret...:'(
2013. ápr. 23. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele őszintén, SZEMÉLYESEN, kérdezd meg, mi van a másik lánnyal. Mondd meg neki, hogy hibáztál, kérdezd meg, mit gondol róla.
2013. ápr. 23. 16:14
 16/17 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :/
2013. ápr. 23. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor sem fair! Lehet nem nevezhető ribizlinek, de szemétnek igen.
2013. ápr. 23. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!