Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ti mit javasoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mit javasoltok? Aki volt ilyen helyzetben mondja el léci a VÉGÉT.

Figyelt kérdés
Összejönnétek az oszt.társ.atokkal?végzősök vagyunk,még nem volt pasim,igazán komoly kapcsolata neki sem,inkább ilyen nőcsábász típus,de most nem érem mért nagyon oda van,hogy járjak vele...nem mondom h ellenemre lenne,mert régen(3-4 éve)nagyon nagyon kellett volna,de azóta már nemcsak a kinézet a fontos...Ha szakítanánk elég hamar,mert nem működik a részemről,tudom hogy az neki fájna: MONDTA.De ha meg sem próbáljuk akkor meg lehet kihagyok valami nagyon jót...most akkor próba szerencse?
2009. szept. 25. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nem osztálytársak voltunk,csak évfolyamtásak,de sok óránk volt közös,meg egymás melletti terem,padtársam a legjobb haverja...

gimi 2.tol huztuk egymás agyát,óra alatt fogtuk egymás kezét,stb stb...végig minket cikiztek,hogy hogy tetszhet egyáltalán ilyen pasi (pedig imádnivaloan édes volt,csak szurta mások szemét)

teszett több éven keresztül,de voltak pasijaim,fél évig,két honapig,ilyenek,valahogy még nem volt meg az az érzés,hogy csak egy embert nagyonszeretni

ugyhogy értem mit irtál

attol még érezheted hogy ő kell

megprobálni? meglehet persze,miért ne,tapasztalatnak jó

szenvedni ő se szenvedne tul sokáig ha nem müködne,már csak azért se,mert végzősként ugyis sürü lesz mostanság minden,utána meg ballagás,és uj élet mindenkinek

(vége az lett nálunk,hogy még egyetem alatt volt néhány probálkozás,de pasi még gyerek volt inkább,találtam mást,akivel azota is együtt vagyok)

22/L

2009. szept. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!