Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti mit javasoltok? Aki volt ilyen helyzetben mondja el léci a VÉGÉT.
nem osztálytársak voltunk,csak évfolyamtásak,de sok óránk volt közös,meg egymás melletti terem,padtársam a legjobb haverja...
gimi 2.tol huztuk egymás agyát,óra alatt fogtuk egymás kezét,stb stb...végig minket cikiztek,hogy hogy tetszhet egyáltalán ilyen pasi (pedig imádnivaloan édes volt,csak szurta mások szemét)
teszett több éven keresztül,de voltak pasijaim,fél évig,két honapig,ilyenek,valahogy még nem volt meg az az érzés,hogy csak egy embert nagyonszeretni
ugyhogy értem mit irtál
attol még érezheted hogy ő kell
megprobálni? meglehet persze,miért ne,tapasztalatnak jó
szenvedni ő se szenvedne tul sokáig ha nem müködne,már csak azért se,mert végzősként ugyis sürü lesz mostanság minden,utána meg ballagás,és uj élet mindenkinek
(vége az lett nálunk,hogy még egyetem alatt volt néhány probálkozás,de pasi még gyerek volt inkább,találtam mást,akivel azota is együtt vagyok)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!