Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akar tőlem valamit vagy nem?! :S
Figyelt kérdés
Van egy srác. Felvett msnre, előtte suliban mindig mosolygott rám.. msnen mondta, hogy suliban is jó lenne beszélgetni, az megvolt. Akkor mondta, hogy szeretné, ha hétvégenként elmennék vele ide-oda. Amikor msnen elköszönt mindig írt szívet.. : (L)
Kitalálta, hogy milyen jó lenne, ha alkotnánk közös képeket. Amikor suliban találkozunk 4puszit ad.. mindig kéri, hogy vegyek fel egy bizonyos felsőt.
Most meg a barátnőm beszélt vele msnen, neki is mondta, hogy jó lenne közös képet alkotni.. meg mondta azt is, hogy nekem ezt már említette.. + még SZÍVET is küldött neki :@ nagyon begurultam.. mit tegyek?! :(
2009. szept. 25. 20:47
1/8 anonim 

válasza:

Lehet homár, vagy a könnyen kapható ribiket szerti.
2/8 anonim 

válasza:

ööööö....ez egy elég fura srác lehet ha mindenkinek szíveket küldözget legalábbis én mindig odafigyelek hogy mit küldök a barátaimnak és a barátnőmnek!..de őszintén...nem hiszem hogy nagyon komolyan gondolja a dolgot de kiderítheted.nem azt mondom hogy nyomulj de próbálj meg egy olyan helyzetet teremteni ami szintén ilyen kétértelmű lehet és szűrd le abból hogy hogy reagál persze egy ilyenből nem fog kiderülni hanem szépen,fokozatosan többet kell kipróbálni és ha mindegyikre ugyanúgy reagál(tehát baráti vagy szerelmes módon)akkor az lesz a végeredmény (valószínűleg)!:)
3/8 A kérdező kommentje:
de milyen dolgokra gondolsz? 1 tippet adj légyszi
2009. szept. 25. 21:17
4/8 anonim 

válasza:

mondjuk elhívód egy programra ( de lehetőleg csak ketten legyetek)figyeld meg a viselkedését!
5/8 anonim 

válasza:

vagy 3as progira bnőddel és megnézheted kivel viselkedik jobban úúúúgy:)
6/8 A kérdező kommentje:
húh.. ez az utolsó nagyon jó ötletnek tűnik, csak félek, hogyha barátnőmmel lesz jobb viszonyba..abba belehalok:|
2009. szept. 26. 11:28
7/8 anonim 

válasza:

Elkezdett neten ismerkedni, mert csaj kell neki. Élőben lépni elég béna, ezért ott kezd, ahol lehet. Beszélget, összejövöget veled, de nem veszi észre, hogy tefelőled is oké a dolog, és bebiztosítja magát, hogy egy másik lánnyal is kavargat.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy erről van szó, de azt viszont nem, hogy ilyenkor mi a teendő...:(
2009. szept. 26. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!