Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól vettem észre, hogy most illene nekem keresni őt?
Figyelt kérdés
Még egy két hete történt,hogy csak úgy rám írt egy srác akit nem ismerek csak úgy ott volt az ismerőseim között. Utána még jó párszor keresett,néha én őt.Aztán kértem tőle egy találkozott ami jól sikerült,utána szerdán,csütörtökön,és pénteken is ő keresett,úgy volt pénteken találkozunk és bulizunk,de a buli nem jött össze mert elvileg a srác se tudta,hogy mi lesz még,de engem behívott Pécsre és mondtam,hogy 11re érek be és addigra elmegy az összes pécsi helyi járatos busz és sétálni kéne,és mondta,hogy akkor majd legközelebb..Azóta nem keresett,vasárnap ráírtam és dumáltunk egy keveset majd végül elköszöntem tőle.. Ma ráírtam és sokkal normálisabb volt,és egész barátságos.. Vissza olvastam a beszélgetéseket,és tényleg sokszor érdeklődött irántam,találkozott kért.. És valahogy azt érzem,kicsit nekem is ki kéne mutatnom most,hogy igenis érdekel.. Jól érzem?? 17/L 17/F2013. ápr. 22. 18:29
1/5 anonim válasza:
Igen, néha nem árt félretenni a büszkeséget.
2/5 anonim válasza:
Jól érzed.Most neked is kezdeményezned kellene mert a végén azt hiszi ,hogy nem akarod őt.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Beláttam.. Szerintetek helyre tudom hozni ezt még?:/
2013. ápr. 22. 18:32
4/5 anonim válasza:
Mindent helyre lehet hozni :) Csak idő/energia kérdése.
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül.. Megkérdeztem tőle,mikor ér rá találkozni legközelebb.. Csak félek mi van ha nemet mond..
2013. ápr. 22. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!