Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van-e még esélyem? (kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e még esélyem? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
szal kezdem az elején.van egy srác aki nagyon tetszik és akivel egy középsuliba jártunk 4 évig és valahogy úgy éreztem,hogy szimpi vagyok,esetleg be is jövök neki.aztán ötödéven egy osztályba kerültünk.ma meg első óra előtt folyóson letültünk a földre xD leült mellém és mondta,hogy mi még nem is beszélgettünk.erre én mondom neki,hogy nem is értem.. (hogy miért nem) erre ő valamit félreérthetett,mert azt mondta,hogy ez nem volt szép.én meg kérdeztem,hogy miért ő meg mondta,hogy semmi... aztán amíg nem jött a tanár nem is szólt hozzám ő a haverjával beszélt én meg barátnőmmel.ő azt mondta,hogy észrevette,hogy mikor rólam van szó így mindig felfigyel meg ilyesmi.-gyakorlaton ugyan külön csoportban vagyunk,de múltkor bejött hozzánk én meg azt nem láttam xD épp valamit szeleteltem xd de amikor felnéztem akkor ilyedten nézett rám,mintha engem nézett volna vagymi..xD de most meg lehet,hogy bunkónak tart?! lehet,hogy még egy ilyen nem lesz,hogy odajön hozzám...vagy mivan?XD végülis 2 évünk van még,hogy ismerkedjünk meg minden,de nem értem mi baja.légyszi segítsetek.xD
2009. szept. 25. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá nyugodtan beszélgetni most te, hiszen ő már próbált "kezdeményezni", közeledni felé. Esetleg megkérdezheted, hogy mikor odament hozzád beszélgetni, miért mondta amit mondott és miért nem szólt aztán hozzád. Mondd azt, hogy kiengesztelésül meghívod egy kávére vagy vmi hasonló. Legyél vele kedves, mosolyogj rá sokat, ha tényleg érdekled, akkor biztos lesz belőle vmi.
2009. szept. 25. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a baj,hogy félénk vagyok :$...
2009. szept. 25. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
ilyedt helyett ijedt xD
2009. szept. 25. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg legyőzni a félénkséget, bár persze, ezt könnyű mondani:) Jelöld be iwiwen vagy írj neki msn-en először ha úgy könnyebb.
2009. szept. 25. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az iwiw-es dolog szerintem is jó ötlet,mert ott nem személyesen kell beszélni,ezért a nehezén már túl leszel,ha ott 'beszéltek',aztán ha találkozol vele,biztos nem lesz olyan nehéz.
2009. szept. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!