Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha minden lány a barátommal akar járni?

Figyelt kérdés
17 éves gimis lány vagyok.A barátommal másfél éve vagyunk együtt,azonban most,hogy újak jöttek a suliba,eléggé összevesztünk.Egyszerűen minden csaj rászállt,de nem olyan módon,hogy csak nézegetik...Üzengetik,hogy milyen jól néz ki,össze akarnak vele jönni,pedig 14-15 évesek,a barátom végzős.Egyszerűen már nem tudok mit csinálni.Vannak akikről konkrétan tudom,hogy hajtanak rá,de van,hogy csak észreveszem lányokon,hogy rólam beszélnek és mustrálnak.E miatt sokkal féltékenyebb lettem,főleg,hogy azért a mai gólyákat nem úgy kell elképzelni,hogy szürke egerek.Rámenősek,egyáltalán nem érdekli őket,hogy én vagyok...Már nagyon elegem van,úgy érzem engem mindenki ki akar iktatni,és felesleges vagyok.Sokszor már azt mondom,hogy feladom,főleg hogy egy-kettőt szebbnek tartok magamnál is.Nem panaszkodom elégedett vagyok magammal,de így hogy mindenki a barátomat akarja,nagyon kicsinek érzem magam.Hogy lehet ezeket lerázni?Persze a barátom nem törődik velük "úgy",de már egy egyszerű beszélgetés is szerintem csak növeli az egójukat...Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
2009. szept. 25. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet kicsit alpári módszer, de a szemük láttára ölelgessen vagy csókoljon meg.

Amúgy tényleg nem kell velük foglalkozni, kis libák rácuppantak a nagy végzős fiúra... tojd le őket, nem kell velük foglalkozni. a barátod téged szeret, akkor meg nem mindegy hogy ott vannak-e..?

2009. szept. 25. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
jajj de szánalmasak ezek.. én 10.es vagyok, egy végzős jön be, de barátai mondták hogy alakulóban van neki egy kapcsolat, szóval már csakazértsem erőltetném.. gyűlölöm a mindenáron maguknak jótakaró kis p*csákat.. én nyakonvágtam párat mikor exemre hajtottak, az hatásos volt. de tényleg ha az agyukat akarod felspanolni, akkor az előző válaszoló jól mondta
2009. szept. 25. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
:) az én barátom is végzős és helyes is meg minden, ráadásul én már egyetemen vagyok, de folyton visszahallom pletykákból h mennyi csajnak bejön, meg néha ő is mondogatja h már megint zaklatják. eleinte még zavart, de most, hogy már több mint 2 éve együtt vagyunk, és mindeddig nem hatották meg a kis r.bancok, ha látom őket, csak büszkén felemelem a fejem h próbálkozzatok csak, úgyis engem szeret :P szóval én mostanában inkább nevetek rajta, meg kicsit élvezem is h egy csomóan irigyek rám a barátom miatt ;) mindenből meg kell próbálni kihozni a legtöbbet.
2009. szept. 25. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen ne foglalkozz velük, csak a pasidon múlik és ha szeret nem csal meg. ne féltékenykedj és ne veszekedj vele emiatt, mert te magad fogod eltaszítani őt ezzel a viselkedéssel. 20L
2009. szept. 25. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem, de komolyan. Velem is volt ilyen, de én inkább annak örültem, hogy a barátom kitart mellettem, és engem választ egy csapat rámenős liba helyett. Ketten együtt olyan jókat röhögtünk rajtuk, hogy milyen szánalmasak, meg hányszor beégették magukat. Eszembe se jutott hisztizni, hogy úristen, beszélgetnek vele, meg írkálnak neki. Inkább örülnél, hogy téged szeret a srác.
2009. szept. 25. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Válogathat, mégis veled van. Szerintem légy büszke.
2009. szept. 25. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és megfogadom,amiket irtatok.:) Megpróbálom helyrehozni,amiket a féltékenységgel kicsit leromboltam...:/ Tényleg köszi!
2009. szept. 25. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Szerintem egyátalán ne érezd magadat kicsinek, te vagy annak a srácnak a barátnője akit mindenki akar...legyél büszke =)

És a barátodra és a helyedben nem lennék féltékeny, ha nem csalt meg még soha, és biztosít róla hogy szeret téged, és csak te kellesz neki, és bízol benne akkor minden rendben van :)

De én a helyedben kicsit összeszedném magamat ami a lányokat illeti :)nehogy már téged mustráljanak és azt higyjék hogy jobb vagy náluk :) én a helyedben tuti mikor elmennék mellettük és néznek erőteljesen a szemükbe néznék addig amég el nem veszik a pillantásukat. Ha pl telefonon keresik őt vagy sms, akkor közölném velük hogy nem kéne.. ha meg élőben beszélgetnek a barátoddal, akkor odamennék és adnék neki egy puszit vagy megfognám a kezét és nézném, mustrálnám a csajt.. szóval mutasd meg nekik hogy nem olyan fából faragtak ;):)

Soksikert :)

2009. szept. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!