Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lakásfelújítás alatt tönkremeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásfelújítás alatt tönkremegy a kapcsolatunk? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tavaly vettünk házat a párommal és azt újítgatjuk, de úgy érzem ez a kapcsolatunk rovására megy, egyre több problémánk van, nincs olyan hét, hogy ne veszekedjünk. Unom, hogy csak üres igéreteket kapok, amit jobb esetben betart egy darabig utána pedig "elfelejtettem" szitu alá bújik. Nem tudok már hinni benne. Elbizonytalanodtam a kapcsolatunkat illetően, hogy szeretem-e még vagy már nem?Félek, hogy elhamarkodtuk ezt a vegyünk házat, költözzünk majd össze dolgot.

Nem tudom miévő legyen.

Voltatok már ilyen szituációban? És mi lett belőle?

2013. ápr. 22. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért vársz bármiféle igéret betartására, ahelyett, hogy a kezedbe vennéd a dolgokat, és megoldanád? Tudhatnád, hogy a pasik ezt képtelenek normálisan megoldani, és egy idő után kicsúszik a kezükből az egész.
2013. ápr. 22. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennének képtelenek? Csak én álmodozom,hogy egy tökös csávó megoldja ezeket a dolgokat,illetve a párjával együtt közösen?Sztem nem kéne a férfiakat lenézni,mert amikor akarnak valamit,azért tesznek is.

Nagynyám mondaná : nem akarásnak nyögés a vége.

2013. ápr. 22. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sok kapcsolat nem bírja ki az építkezést, a felújítást, az utóbbi még rosszabb, mert sokan azt hiszik olcsóbb, nem, mert a régit eltávolítani, majd újra csinálni, borzasztó, szóval nem tudják mibe vágnak bele

mivel már 1 éve nem tökéletes a kapcsolat, végig kellene gondolni, mi lenne a megfelelő megoldás, ha jól gondolom már nem is akarja ezt az egészet, mi lenne, ha kiszállnátok belőle? lehet megváltozna minden N

2013. ápr. 22. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

ahol a legkönnyebben szetmegy egy kapcsolat:

- esküvö szervezes

- lakas vasarlas, epites, felujitas

- gyerek projekt

de hat ez tudott. annyi problema jön elö es annyi uj dolog kiderül a parodrol ezekben a szituaciokban, hogy nagyon sok a veszekedes.

Pl egy hetvegi programnal könnyen beadod a derekadat, hogy mit csinaljatok, de egy lakasnal amiben benne fogsz elni 10en evig ott mar kötöd az ebet a karohoz.

Legrosszabb ezek kombinalasa.

Esküvö elött mar epitkezel es esetleg bejön a baba is a vege fele.

Halal egy kapcsolatra nezve, eletedben nem fogsz annyit veszekedni mint akkor. DE ha azt tulelitek akkor mindent tul fogtok.

2013. ápr. 22. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy tönkremegy, mert ez egy olyan szituáció, amikor rengeteg a súrlódási felület, plusz kimerültebbek vagytok. De ha ezt nem bírjátok ki, még mindig jobb, ha most derül ki!
2013. ápr. 22. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Minden lakásfelújítást, átrendezést, berendezést, költözést mindig egyedül szerveztem és intéztem, ha nem akartam, hogy oltári cirkuszok legyenek. Egy pasi erre képtelen.
2013. ápr. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!